Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix, ne spavaj. počeo 3 sv. rat. http://www.index.hr/vijesti/clanak/eskalacija-juznokorejski-avioni-bacili-osam-teskih-bombi-kod-granice-sa-sjevernom-korejom/991139.aspx
covjek izrazi zabrinutost, uzme ogromnu lovu i nikom ništa
Neka je i tvoje odsviralo jer i onako nista uradio nisi za one debele pare koje si kupio.Valjda ce neko doci i pametniji angaziraniji od tebe
Pošto se komšije ništa ne pitaju, kuku nama...
hrvati i srbi samo složno blokirajte sve što dolazi iz islamskog trokuta. svojom politikom nas žele istjerati sa svih prostora tzv. bih, a naseliti arape i pretvoriti je u saudijsku arabiju u kojoj bi muslimani vladali.
istjerat cemo mi vama zlo a utjerat vam DOBRO
@test_test ... staroj ti je umproforac utjero jako dooobroo za jedan burek. tako si nastao.
Kooratz njega brine, Ne moze lopov protiv lopova
Koliko cevapa je ovaj na nas racun pojeo?
Misija OSCE, neka svjetska stavka i tolike pare, tolikog osoblja, pa nista, nego nije nista, nego ste ostavili iza sebe gore stanje nego sto ste ga zatekli. Pa drustvena uredjenja su jednostavna stvar. ZAKON i provodjenje. A koji ne provode u zatvor. Pa to bi trebalo da je uloga OSCE i VP. A od vas takvih nikakve pomoci.
moore ne mere više zakopčat sako nakon napuštanja bej&ga, koliko mu je odebljao novčanik
meni je ovaj moore (ko i inzko) oličenje beskičmenjaka. Shvatam ja da su ograničeni mandatom sta mogu i smiju, al brate da onako ko ljudi neke stvari prešute i ne osude pa makar i privatno je sramota. A posebno mi se zgadio jer je prvi prigrlio fahru kao alternativu sultanu zlatnobradom :)
Sve je to mlacenje prazne slame. Problem Bosne je u tome sto su manjine prodali sve bosansko za strano, cak su se i posrbili i pohrvatili. Zamisli Moore da se sad migranti juznjaci u Americi prodaju Meksiku. Nesto slicno se desava u Bosni.
Problem u Bosni je slican kao migranata u zapadnim zemljama, tako i manjinski migranti u Bosni, nisu se integrisali u bosansko drustvo, zive u Bosni, a rade za strane zemlje.
Amerika je postavila trenutnu postavu na vlasti i ona ih brani, hrani, održava, podapire .. pun mi q__rac licemjernih izjava tipa ne valjaju vam političari, vi ste fini .. pa nismo svi retardirani
U suprotnom kako mnogi komentatori misle, Amerika se miješa samo ako je terorizam u pitanju ili neka njihova tekuća operacija a koja obuhvata naš teritorij. Za sve ostalo ih boli ćhuna. Nemaju oni ni vremena a ni resursa da se bahcu sa svakom minijaturnom vukoyebinom kao što je BiH .
De nam sredi da budemo 51. država!
Da rezimiramo, 3 godine x 12 mjeseci = 36. E sad, 36 x 25 000 eura = 900 000 ojra. Nije lose, to je vila u Americi za tri godine.