Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo, ova zemlja je vec raspadnuta. Naceta je u Dejtonu. A voljeli ne voljeli BiH, mora da se prihvati jedno. Ne znam kako neko ko je imalo realan moze uopste da pomisli da ovdje ima buducnosti za tri naroda sa ovakvim odnosima? Dajte se malo uozbiljite. Formalan raspad je samo pitanje trenutka, kad okolnosti budu najbolje. Sila nije moguca, jer ko uopste ista pokusa moze biti smravljen u trenutku. Poslije toliko ratova, BiH ce biti primjer civilizovanog rastanka uz rukovanje. Balkan se polako smirio, a i Bosnjaci prihvataju cinjenice, problem je malo u glavam ovih ekstremnih domoljuba, ali od drzave stvarno nema nista.
meni ga dodik svaki dan gura, do kraja zato i pisem narko halucinacije .
opet zapadne budalastine ... da su i kod nas primjenili tzv \'Ciparski model\', Bosna bi odavno bila stabilna zemlja, bas kao sto je i Cipar stabilan ! gurati u zajednicu 3 religije koje ne zele i ne mogu zivjeti zajedno u miru je neodgovorno od Zapada !!!!
BH patrioto ako ti živiš u toru , to ne znači da smo svi životinje !!! Kako ste krenuli biće ti tor još manji ako nastavite sa svojim islamoradikalističkim izjavama!!!
Međunarodnoj zajednici je bolje da što prije uhapsi fašistu Dobricu Ćosića i njegove pajdaše iz SANU koji su glavni generator problema u regionu a ne da se sastaje sa njihovim potrčkalima i da ih gladi niz dlaku ko krmka.
Bosna i Hercegovina je u rukama genocdne fasisticke bande srpskih patoloskih kriminalaca i agresora. KAKVE nam TO OHR i MZ-a daju ko garancije ?! Nikakve, svi ste cjelokupno krivi ovoj POLITICKOJ katastrofalnoj situaciji, Daytonski Sporazum je fasisticki i njega treba ukinuti i vratit DEMOKRATSKI USTAV RBIH-e 1992-e godine ! Dosta nam je suplje i prazne retorike, srbi fasisti prave crkvu u tudjim avlijama ko sto su to uradili kod Nane Fate Prave srpsku genocidnu i fasisticku crkvu pored MEMORIJALA POTOCARI ?!!! KO KAD BI H.ITLER PRAVIO NAZI CRKVU PORED AUSHWITZA SA KUKASTIM KRSTOM ! Nek vas je svija SRAMOTA sta radite drzavi i gradjanima Bosnjacima ! Svi ste pokazali da ste jedino ZA SRBE BARBARE I GENOCIDASE inace bit ste zauvijek skinuli s politicke scene i funkcije najveceg kriminalca politicara i fasistu u Evropi Milorada Dodika koji negira sve , od drzave, njenih institucija i suvereniteta RBIH-e, negira genocid i redovno vrijedja Bosnjake !
Dobro jutro MUR!!!Budućnost BH je od samog početka upitna!!!Napokon ste i vi shvatili da ovdje nema ničega zajedničkog, ali ti procesi koji su sada u toku mogli su od samog početka da se odvijaju a ne ovoliko da čekamo!!!