Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam o kakvoj pomoci OSCE-a ovaj govori. Bosnjacka djeca skacu s prozora u Rogatici zbog vrsnjackog sikaniranja, Bosnjacka djeci se zabranjuje da govore bosanskim jezikom, Bosnjackoj djeci se nakon pretrpljenog genocida zabranjuje da izucavaju o tome. Terenske kancelarije OSCE-a u Srebrenici i Foci su etnicki ociscene od nesrpskog osoblja. Djeca iz visegradskih skola idu u sluzbene posjete Dobrunu, odnosno Drazevini, tj. mjestu gdje je uhvacen Draza Mihajlovic.
Bosnjacka djeca u Medjedji u Visegradu uce nastavu na tecnoj ekavici. Jedan od glavnih razloga za ovakvo ponasanje OSCE-a proizilazi iz cinjenice da je lokalno osoblje u njihovim kancelarijama veoma nacionalisticki i prosrpski nastrojeno. Lokalno osoblje OSCE-a u Srebrenici se ujutru pozdravlja podizanjem tri prsta. Najbolje bi bilo sto prije zatvoriti kancelarije OSCE-a u istocnoj Bosni zbog nacionalizma koji provodi lokalno osoblje.
DORATane, ne moj nam samo ti pomagati!
Ne kontam, o kakvoj pomoci ovaj magarac govori u zemlji gdje se bosnjackoj djeci zabranjuje govoriti i uciti bosanski jezik?
Vrijeme je da Moore ide "home"!
Kao i OHR. Necete raditi i zaraditi ogromne plate? Onda idite ca.
retardirana
Samo vi Sud i Tuzilastvo BiH nama pomozite dovesti u red, sve drugo je beznacajno ako nemamo VLADAVINU ZAKONA, narod ju tu nemocan a politicari sa orasima u djepovima! Tako da nam je intervencija strane sile jedini izlaz. naravno EU debile treba kuci poslati oni su samo zabrinuti
Treba , moramo ...non-stop se čuje iz usta najvećih neradnika.
Učinak nakon 2 godine: ASPOLUTNA NULA ! Birači moraju to uzeti u obzir da stoje a da svijet ide naprijed. I da izabranim je u pokretu samo jezik i transfer bogatstvava u porezne rajeve !
POLITIČKI LIDERI RADE SAMO U SVOM LIČNOM INTERESU! NJIH NAROD, A NI DRŽAVA BiH NE ZANIMA!
A pomazete do qurca😂😂😂