Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAROD JE IZABRAO NA LOKALNIM IZBORIMA I DAO GLAS ONIMA KOJI TREBAJU DA GA PREDSTAVLJAJU, ALI ŠTA SE DESI KAD SE STVARAJU NAKVE (KRIMINALNE) KOALICIJE, ONDA NAM NE TRBAJU IZBORI, NITI TRBAMO TROŠITI NOVCE ZANJIH , AKO SE NEĆE POŠTOVATI VOLJA NARODA I AKO OPET PROTESTIMA TREBAMO OTJERATI ONE KOJI NA SILU UZIMAJU VLAST I TO SAMO KAKO BI OPLJAČKALI SVA JAVNA PODUZEĆA.
NAROD JE IZABRAO NA LOKALNIM IZBORIMA I DAO GLAS ONIMA KOJI TREBAJU DA GA PREDSTAVLJAJU, ALI ŠTA SE DESI KAD SE STVARAJU NAKVE (KRIMINALNE) KOALICIJE, ONDA NAM NE TRBAJU IZBORI, NITI TRBAMO TROŠITI NOVCE ZANJIH , AKO SE NEĆE POŠTOVATI VOLJA NARODA I AKO OPET PROTESTIMA TREBAMO OTJERATI ONE KOJI NA SILU UZIMAJU VLAST I TO SAMO KAKO BI OPLJAČKALI SVA JAVNA PODUZEĆA.
Ma Muslimani da izgube svoj entitet, FBiH, zemljicu Bosnu? Pa naravno da ne. Svaku politicki teritorijalni ustroj Muslimanska politika vidi kao gubitak teritorija, sto i je glavni uzrocnik ali i rjesenje citave ustavopravne zavrzlame. Sve dok muslimanska politika ne zeli BiH u njenim granicama sa stvarnom jednakopravnoscu i suverenost konstiutivnih naroda, a ujedno i gradjana, u BiH umjesto kao nacionalnu drzavu jedino njenog naroda (\"Nase, ali muslimansko\") BiH ide ka propadanju. Zbog toga ce muslimanska politika biti izricito protiv ovakvog prijedloga, ukidanja Federacije Zupanija zvana FBiH, jer im je glavni cilj nacionalna teritorija u sto god vecim granicama a ne BiH. Ukinuce Federacije Zupanija, ma radilo se o Moonovom prijedlogu ukidanja FBiH i prebacivanje ovlasti na drzavu, ili stvaranje 4 regije, 3 entiteta itd docekati ce se ostrici kame muslimanske nacional politike bilo se radilo o SDP, SDA, SBiH, SDU ili SBBiH, a i IZ. Cek nas programirani raspad izgleda.
...otkako naši \"građani\" iskazuju svoju \"volju\" nama grdno da grđe bit\' nemere...
PRVO ZLO BIH JE KARAKTER LJUDI, DRUGO ZLO SU MEDIJI! TRECE ZLO SU TUZIOCI I SUDIJE, ISTACI TREBA DA IPAK SVE POCINJE OD PRVOG ZLA!!! POLITICARI NISU NI PROBLEM NI ZLO BIH, NITI SU KRIVI ZA BILO STO, ONI SU SAMO PRODUKT - PROIZVOD PRETHODNA TRI GORE EVIDENTIRANA ZLA! BIH IMA RESURSE DA BUDE ZEMLJA SRETNIH LJUDI , ALI IMA SAMO JEDAN NEDOSTATAK, NEMA KARAKTERNI NAROD, LJUDSKI POTENCIJAL! SMAK SVIJETA/ NARODA TRAJE GODINAMA.
Covjek javno pozvao gradjane da sruse vladu i objese politicare na semafore, uz punu zastitu od bilo kakvih gonjenja protestanata od strane vlade. Jedino sto treba je otici do supe i odrezati jednu drzalicu od krampe i lakapo pred zgradu vlade... Al kad malo skontas, veci je cejf guslati kafu od 1 markicu pola dana. Dabogda nas nestalo
Bradati MajMoon, koji je doveo u vladu pljačkaše i atentatore Lojanoviće te sljedbenike fašiste Ante Pavelića iz HSP (Hrvatska stranka poturica). Smeće, g o v n o, itd.
ee moj mune, sve si ti u pravu, ali ovdje su truhli bosanci u pitanju , to ti nebi protesvovalo sve dok mu i onu zadnju koru hljeba ne uzmes
Hoćemo Komunizam !
Ovo se moze jedino odnositi na dosadasnje vlasti, koje godinama nisu postovale volju gradjana, a ovo sad se otvoreno prsa u prsa bori sa kriminalom i korupcijom u svojim redovima i treba je podrzati a ne mijenjati.
Uskoro će se u Parlament FBiH uputiti i nacrt Zakona o zaštiti prijavitelja korupcije koji treba omogućiti efikasnu zaštitu svim onim dobronamjernim i poštenim građanima koji žele prijaviti sve oblike koruptivnih ponašanja kojima svjedoče. Time će Federacija BiH nakon sedamnaest godina ignorisanja problema korupcije i organiziranog kriminala dobiti vrlo kvalitetna pravna i institucionalna rješenja kojima će se sistemska korupcija moći efikansije suzbijati.
radi se o jednom od zakonodavnih projekata koje smo obećali građanima da ćemo ih realizirati u ovom izbornom mandatu, a koji trebaju pružiti sveobuhvatan i efikasan pravni okvir i institucionalne kapacitete potrebne za borbu protiv korupcije i organiziranog kriminala.
Sistemska korupcija kojoj građani svakodnevno svjedoče je poprimila takve razmjere da jednostavno ne postoji više vremena, niti mogućnosti odgađanja obračuna sa ovom pojavom koja je urušila sve ekonomske, moralne i sve druge temelje naše države.