TechCamp za jačanje NVO u regiji
8
Moon otvorio kamp protiv "odljeva tehnoloških mozgova"
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha, ha... Pa oni su ga organizovali da ih imaju sve na okupu, da ih nemoraju traziti.
Ovi ljudi ne zeli ici iz drzave,mozda su ovakvi projekti jos jedino sto im je ostalo i nesto u cemu vide bolju buducnost.Citajuci komentare da sam jedan od njih prvi bi rekao \"hajmo odavde\".Mozda nama trebaju neki drugaciji kampovi?
H V A L A Ambasadoru Moon-u, jednom iskrenom prijatelju Re-publike Bosne i Hercegovine ! U.S.A su za primjer nauci i tehnologiji cijelom svijetu, RBIH-i TREBA VASA POMOC za te najglavnije strukture jedne drzave za PROSPERTIET na svakom nivou ! RBIH-a i USA 4EVER !
Žali bože samo dnevnica koje će oni dobiti na ovom \'\'presipanju iz šuplje u prazno\'\'
Majmuni hohoho MajMoon, to je TA.
Moon je cionista, prokleti askenazi jew.
Kako niste neradnici Sta ostane nakon vas Ako iza nekog ostane nesto korisno taj je i radio Bolje je i korisnije EKSER napravit ili bilo sta (da ne govorim o arhitekturi i sl.) Iza vas neradnika ostane samo brdo papira koji se bace Sta stvarate koju novu vrijednost kad vec \"radite\"
Nismo svi neradnici a ni simpatizeri ili clanovi stranaka!
MOON-[MUNIR] DOBRO SARADJUJE SA RAZNIM MUNIRAMA,KANDICKAMA, I OSTALIM LUPEZKAMA KOJE RADE ZA HILARI ZA DOBRU LOVU. MOJ MUNIRE DAVNO SI PROCITAN.MANI SE CORAVA POSLA I PRIHVATI SE PRAVE DIPLOMATIJE STO TI JE U OPISU RADNIH ZADATAKA. \'\'J.E.B.E.S NAUCNIKA KOG\' NEVLADINI PROBISVIJETI PROGLASE MOZGOM\'\'
@dr. brain ...zadnji put bio kod čika doce 85-e :)
Nemamo mi s\' tim problema ... Ostaju najbolji kadrovi iz Travnika, Kiseljaka, Bijeljine, Slobomira i drugih sela pardon univerzitetskih gradova...
@commi kunem ti se, da znaš ko je i kako sve završavao medicinu, nikad ljekaru ne bi otišao, već bi prešao na alternativnu medicinu i kiseli kupus. moja je sreća što sam završio medicinu da barem znam kome ja i moji najmiliji neće otići
@dr. brain ...zato su liku koga je ujela zmija rekli \"ništo to, sigurno ste se na žaru opekli\" :)
ja kao tek završeni doktor medicine mjesec dana tražim mjesto gdje da odradim pripravnički staž. najednom su sva mjesta zauzeta, i najednom nigdje nije potrebno ljekara, pa čak ni u bolnicama. a gledam komentare babinih sinova na facebooku, oni su našli posao po želji, svejedno što su babe plaćale ispite i na taj način priskrbile sebi i drugi fakultet. neko u ovoj državi laže... kome vjerovati: statistici ili direktorima?
Moze nam se, hoce nam se :D Ovo je samo jos jedan vid suFtilnog americkog imperijalizma. Kiss you all :*****