Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni Mjesečar ni Duduk mi se na sviđaju! Naprotiv, gade mi se
Diplomati i treba da vode razgovore i imaju konstruktivne odnose. Ali Gospodine Moon, jedan visoki diplomata kao vi, jos nije usavrsio svoj zanat da razgovara sa stocarom i obicnim dilerom cigartama sa Banjalucke stocne pijace Milokradom Dobikom. Svaka vama cast, ali ipak, trebalo je zivaca i sjediti sa volom Glavonjom. Nego, Mr. Moon, kada cete zaista, ali zaista prestati glumiti ljepotu i finocu i u oci kriminalcu reci sta mislite o njegovoj prostackoj i seljackoj retorici koju sluze kocijasi sa pijace. Ta retorika Milokradova je bar nama Bosnjacima isparila sa ovih prostora prije 200 godina. Mile samo nesto psuje, cijepa, negira, ratuje, pljacka bas kao u doba tiranije. Trebmo ici u Evropu, ali sa njim smo otisli u Grcko doba.
Balijo mali sva sreca pa ovi vasi imaju jako profinjen vokabular I svi posteni, zato iuzivate u rezervatu federaciji.
Znam ja nas ***ti nas,ako bi rijesili nase probleme onda bi vi ostali bez posla.
MUSLIMANI vi da imate svog Dodika, nebi vam bilo ravnog, a posto nemate ostavite se ovoga naseg.
Da Bosna nije banana drzava, cekao bi gospodin Moon malo duze da ga primi Dodik ili bilo koji drugi bosanski politicar. Nesto ne vidim da se bosanski ambasodor u Vasingtonu sastaje sa Obamom svakih mjesec dana, da kritikuje vlast, i da mu drobi o americkim ekonomskim, politickim i drugim problemima.
Moon, jarane....ti što posereš - to i poližeš.... dokle to majstore :)
ovo pas ono mu brat . . ha ja
Obali ga crncu mr.moon
Ljudi se obično sastaju kada imaju probleme ukoliko žele da ih riješe
SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU.....................
Daj Majmoon-e brisi vise odavde.Idi na neku njivu tamo u Americi i plasi vrane.
Dingi, Ti si My Moon:)))))