Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bih prvo mora rješiti unutarnje pitanje. tri entiteta + tri nacije = tri države. pa tek onda svaka država može tražiti ono što misli da je za nju najbolje. dakle prvo referendum o suživotu u bih, pa onda svaka država treba raspisati referendum o ulasku u nato ili eu. premda mislim da je eu daleka budućnost, jer to nema veze s nato paktom.
,,DRAGI TURCI,, SPREMITE SE SPREMITE ZA SLOBODAN,NEZAVISAN I JEDINSTVEN KURDISTAN,MOLLA MOSTAPHA BARZANI,VOZDRA HERZOG
Vidi ove ,sto te ,,pomno`` slusaju ! Samo sto nisu zaspali ! ,,Udavio si ih svojim US(A)-ranim lazljivim predavanjem . Kharine ces se ti naderane naglabat` ! Mars ne u jednu ,vec u sto p.z.d.i. mhatherhinih !!!
........ekonomski rast.``Moon Kome? Tebi i takvima ! Pricas price za djecu .Mars ljigavche ,ne mogu te slusati, a ni gledati. Vrati se kuci i tamo iseravaj svoju lazljivu teoriju. Iz dna , u koje ste nas bas vi gurnuli ,tesko da cemo ikad isplivati. A pogotovo ne vasom pomoci !
Zato sto cete bosance placati u markama, a \"strance\" u eurima... Bosancu 10000 Maraka, Strancu 10000 €