Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako vas je lahko zavesti jedna psihicki poremecena osoba ucinila incident na ulici aDnevni avaz Hajat jedva docekali da to na sva zvona okarakterisu kao terorizam pito bi samo navedene medije jesu li sjesni da su sa ovim izjavama stavili omcu svim bosancima oko vrata U Beogradu prije par godina sapalise Americku ambasadu pa nijedne srpske novine ne napisase da je to teroristicki napad pa i danas nijedne demonstracije u srbiji ne mogu da prodju bez incidenta pred americkom ambasadom pa niko nekaze da je to terorizam neka se stise dnevni avaz hayat Bakir i komsic sta izjavljuju i kako trpaju sve u veliki problem
Terorizam je kad metak očeše fasadu američke ambasade,a za amerikance i dosta naših nije kad oni sami i židovi ruše čitava naselja i ub.ijaju hiljade civila,među kojima veliki broj djece i žena.Ovo je prilično glup način izražavanja protesta protiv američke politike,ali nije terorizam.
ti nisi normalan covjek!
Dabogda ti Amerikanci bili prijatelji,kumovi,punac,punica....guzicu ti spašavali.Bih kao takva,sve može biti,pa čak i septička jama,danas bar jeste,ali dok se ne vrati na stanje iz marta 1992,kad je izglasana nezavisnost republici,sreće neće biti...a hajvan je svako,ko god misli,da su se američki masoni odlučili da pomognu Bih ili Kosovu onako malo...a ovo,ovo je njihova režija,baš kao i samoubice po tržnicama bliskog istoka...ko je dovezao 100-tinjak bradonja 93 u Srednju Bosnu,koji nam nisu niti trebali,bili smo jaki koliko smo bili...da se nisu dovezli autopuetem Split-Travnik...dajte malo,pročitajte ponekad Wikyleaks,da vam bude jasno...
Gavrilo je uradio slično dijelo,i dobio ulicu,ploču,spomenik i koješta...ovaj je dobio metak...ali svijet ne kuži glavnu foru...bradonja je pucao u ambasadu,nije nikog od raje ni nišanio,tako da je on kao bandit-t.er.orista legalni cilj SAD u borbi-globalnoj naravno,pa je samim tim demonstrirao,ko je njihov glavni cilj,SAD,nema tu dilema...uz to sve,pokazao je sav jad murije kao takve,nesposobna i korumpirana.Pokazao je još i ono glavno,da se ničega ne boji,kao,i da jim kao takvim ne preostaje ništa drugo,nego sud tamo,na onom svijetu...A vrhunac licemjerstva je,čitav svijet i naravno truhla vkast u BiH,se više boji jednog bradonje u prekratkim pantalonama,nego on sam svih njih...Naravno da nisam pristaša nikakvog nasilja,i kao takav to ne podržavam.I AU je tražila od Srbije da istražuje po Srbiji,povezanost Principa sa Crnom Rukom,ali za razliku od BiH,koju niko ništa ne pita,jer je čitav državni aparat samo na plati,niko nije nacionalno svjestan,Srbija to poniženje nije dopustila...
Prekinuti sve odnose sa saljoberima iz Saudijske Arabije, sa Izraelom i Londonom. Tu je zlo zla
Mene babo kleo dabogda ti Amerika pomagala
TREBA ZABRANITI SVE VEHABIJSKE POKRETE U BIH-I KO I SERBSKE TERORISTICKE I FASISTIKE POKRETE KO STO SU \"RAVNOGORSKI POKRET PROFESIONALNIH KOLJACA, SILEDZIJA U SERBSKIH PATOLOSKIH UBBICA\"...!!! Vrijeme JE...!!!
Serbija i genocdna tvorevina RS-a -entitet-cettnitet je u sred njenih cettnika implementirala i finansira vehabije vec godinama...sa dodikom i ostalim serbima kriminalcima i fasistima...Gornja Maoca je u SRCU CETTNITETA...!!!
vehabije podrzava i implementira fasisticka i teroisticka serbija vec godinama na Balkanu...!!!
Podrska i Pozdrav Njegovoj Ekselenciji , Americkom Ambasadoru Patricku Moon-u...!!! USA su prijatelj Drzavi Bosni i Hercegovini oduvijek i ostat ce...!!! LOVE, LOVE, LOVE USA...!!!
Podrska i Pozdrav Njegovoj Ekselenici Americkom Ambasadoru Patricku Moon-u...!!! USA su prijatelj Drzavi Bosni i Hercegovini oduvijek i ostat ce...!!! LOVE, LOVE, LOVE USA...!!!
Ko mislis da nadgleda ako ne i vodi ovu istragu nego Amerikanci. Oni vladaju Bosnom, ne mi.
poslo ga bakir jer se naljutio sto ste pustili dodika u usa I da odrzi govor.pa ga je poslo da vas opomene
Savo nemoj da te savijem!
Kako bas da se ovo desi (po prvi puta u BiH) taman kad je debata oko Palestine i onog cifutara sto je doso kod Dodika, nasli neku budalu, ovo je tipicni americko-cionisticki scenario kakvih je dosta svakodnevno u svijetu.