Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poljoprivrednici su radni ljudi i treba da se podrze, ako nam jaca poljoprivreda bice i drzava
Ono sto je obecano ispunjeno je
Jaki ko kamen Staroga Mosta :))
Samo raditi samo naprijed.Bravo
Dijele izbjegličkoj popilaciji u opštini centar, umjesto da sela jačaju i tamo povratnike koji žive od zemlje i stoke pomažu. Seljaci se pate bez puteva, puka sirotinja ovaj dijeli plastenike po Sarajevu, kupujući sebi glasove.
jos samo da poraste svijest gradjana da kupuju domace umjesto smeca iz konzuma i da podrze svoje prizvodjace....uz malo reklame i dogovor izmedju vas da ne proizvodite iste proizvode vec da trzistu ponudite sarolik izbor to bi mogao biti fin porodicni biznis
super načelnik
--- Opština Cenzat montirala 12 plastenika Kako je ovo Bakir opština koja mu vrijedi ko 1o drugih, onda je u ostalim opštinama instaliran po jedan plastenik a nekim čak i po dva gdje će biti zaposleno bar 100 000 bošnjooooka.