Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komleksaši zašto se ogčlašavate i širite negativnu energiju , Kemo je bio legenda i to će ostati, a da li je neki grad metropola ili selo, pa zar je to više i važno, važno je ko tamo živi, l kakvi ljudi..... To čini mjesto mjestom pa bilo ono veliko ili malo....
Kažem ja: Volio je Kemo Beograd nego svoj vlastiti stan, volio je Hrvatsku zato se tamo i preselio prije 20 godina okrenuvši Bosni, koja mu je sve dala, leđa. E sada, nevjerne Tome i oni kojima odgovara baš ovakvo ponašanje Keme neće se složiti sa ovim i oni će ka ukivati u zvijezde zbog njegovog talenta (što je neosporno i što priznam) ali iz još jednog razloga, neka se Bosna što više rasturi.
MENI JE BOLJI KEMAL MALOVČIĆ