Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li admini bar ovaj članak kontrolisati i brisati fašističke, lažne i uvredljive komentare zbog osjetljivosti teme? ...
@Cp6o.PC BRATE HAJD SE TI SAD FINO SABERI I ODUZMI PA SE ONDA JAVI.... TI SI ZIVOTINJA ZNAS LI TI TO BEZ IMALO MOZGAAAAAAA... TI SI GORI OD NJEGA STO ODOBRAVAS SVE TO STA JE URADIO KRETECICU MALI.... PPA DA VIDIM VAS VELIKE I PONOSNE SRBE STA BI URADILI DA SE VAMA OVO DESI USUTITE SE I NIJEDNE...A DA OD SRCA VAM SVIMA ZELIM DA UMRETE SAD OD MUKE..PUSA TI :)
JA CU BATKU DA DOSTAVIM STRUCNE ADVOKATE ALI ZA STRASSBURG I OVO FOTOGRAFISANJE BEZ NJEGOVOG ODOBRENJA JE KRIVICNO DJELO, TO SE NAPLACUJE. OSIM TOGA COVJEKU JE POBJENA CIJELA FAMILIJA ZENA I DVOJE DJECE CIJELA FAMILIJA JE RAZMIJENJENA ISKASAPLJENA AKO COVJEK DOBIJE U TOKU RAZMJENE DIJETE SAMO TRBUH I NOGE A GORNJI DIO HVALI KAO STO JE BIO SLUCAJ SA MLADJOM MU CERKICOM DOK JE STARIJU DOBIO IZKASAPLJENU BEZ GLAVE I RUKU I JOS OSJECENOM JEDNOM NOGOM A ZENI OSJECENA GLAVA I IZREZAN POLNI ORGAN ONDA SARAJEVO TJ BEE HAA TERORISTICKO ISLAMSKO TUZILASTVO TREBA DOBRO DA RAZMISLI U KAKVOM PSIHICKOM STANJU SE TAJ COVJEK NALAZIO I NALAZI I DAN DANAS MENI DA NEKO URADI SA DJETETA TAKO KAO STO JE NJEMU POTROVO BI CIJELO SARAJEVO SA PLUTONIUM SRBI TREBAJU DA STANU U ZASTITU OVOG COVJEKA I STO PRE GA UPUTITI NA LIJECENJE JER CIJELU FASMILIJU IZGUBIT NIJE SALA JOS IZMASAKRIRANA. TO SAMO TAKO NESTO CINE ISLAMSKI I USTASKI FASISTI.
neka je mamicu mu...trebaju ga dobro izmuciti, dovesti kakvog pedercinu da ga siluje onde, onda ga dobro muciti i cijelog zivota raditi mu isto kao sto je on nevinim ljudima....
@bosko buha slusaj me sad dobro, na kulturan ti nacin govorim batko je brat bratu silovao hiljade zena ubio na hiljade muskaraca DJECE i staraca djevojkama je grudi rezao pa se njih 10 na jadnicu izredaju i razderu je pa je zakolju. Jel ti fakat ozbiljno mislis da bi ti mogao ostati sabran i miran kad to na televiziji gledas i kako taj isti monstrum od covjeka dodje u taj isti grad je je klao kao veliki. malo se zapitaj druze moj vama je ocito svima muka sto je republika srpska u stvari BIH a ne srbija tj sto nije entitet tamo. stvarno mmi je zao sto si i ti i gospodica/gda Ana u stvari bosanci koje god vjeroispovjesti vi neshvatate jednostavno da ste rupa, 5 tocak na balkanu pa se na nas istresate. sta gluposti pricate na forumu kako se mi palimo hajd molim te otidj i ti i svi koji misle kao timalo na net pa provjeri ko vrijedja a ko se brani. ikreno se nadam da ce BAtka stici i bozija a i kazna naora ovog jadnog.
Batko heroju i branitelju sarajeva od islamske pogaani i najvece posasti 21 vijeka... mogu ti ga loyaavci poshitpu. Ti Ana grijesis u startu sto sa stookom pootuurchenom pokusavas kulturno i fino. Valjda si do sad mogla shvatiti sto mi ostali odavno znamo a to je da sa sliinavim mujicama loyaavim nema suzivota. Potrudi se da svoju energiju trosis na teznji ka konacnom razlazu. Samo da hoce potuurad opet zapocet rat pa da jednom zavrsimo sa njima. Ko sa muslichima zeli suzivot dabogda mu oni dosli glave to im svakom od srca zelim.
nemoj bona neka te...ja evo necu moci zaspati sto ti vise neces dolaziti....u dubokoj sam zalosti sto vise necu moci citati nebuloze koje nam pises :)
Ana, duboko si me razocarala.
@asas Samo je vasa istina prava istina a i tim ste se Srbima lijepo zahvalili 1993 kada ste smjenili Sefera a njih ste razoruzali i poslali na kopanja rovova. Dosta je vise i vasih lazi i manipulacija tu pricu nekom drugom prodajite a mi smo se razisli davno pa nas vase price vise i ne zanimaju.
@ana gluuupa si kad predate ostalih 1000 batka onda možemo pričati i znam da ima časnih srrba, to su oni koji su ostali da brane sarajevo od batka i njemui sličnih
C.e.t.n.i.c.k.o.pseto mucit polako svaki dan ali ga drzat u zivotu!!
@Ana 26.08.2010. u 19:54 - Dobro da si napokon shvatila da s takvima nema dijaloga. To je neka sasvim druga kultura koja nema niti ce ikada imati veze s Europom. Njih svijet ne voli, a nas siluju da zivimo s njima jer ih neko treba kontrolirati
gdje ste sad Srbi kad mi je najteze...heheheheheh
TREBA GA PREDATI NARODU (NARODNOM SUDU) DA GA SREDE .
Dobro si nadosla a i jesi mi isla na zivce trudeci se da nadjes sa njima zajednicki jezik. Kad tikva pukne ne sastavlja se vise eto ih na 22% pa nek rade sta hoce. Astal nama astal njima.