Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najsmjesnije mi je kad ustase kazu da vam nije bilo nas,mi smo vas iz govana vadili hahahahahah. Koji je to odron od naroda. Zivio 5 Korpus i sva krajina u nezavisnoj BiH
ovo je 5 korpus....https://www.youtube.com/watch?v=YBDasU3Gilk
@bosmandebil jebbo ti turcin i sav 5 korpus materr ustasku. Da vam nije bilo bosanaca vukovara nikad vidjeli ne bi
"50 posto pripadnika Petog korpusa poginulo ili ostalo RVI". Sjetite se ovoga Sarajlije kad budete sljedeći put srali po Krajišnicima. Bihać je bio jednako pod opsadom ko i Sarajevo.
Pričao mi je ćaća kako je Nanić poslao kuhara na liniju kad mu je iznio meso dok su ostali jeli grah. Takva gromada se jednom rađa, neprežaljen. Proklet bio ko ga je ubio i ko je upetljan u to, smetao je i Srbima i našim ratnim profiterima i miševima iz pozadine jer se nije libio da pokaže svoj autoritet. Danas bi možda bio predsjednik države koja bi možda imala više smisla.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Zasto ovakve i mnoge druge slicne stvari se desavaju pred izbore...razne godisnjice, posjete nekim mjestima politickih diletanata i razno drugo zloupotrebljavanje ratnih i poslijeratnih pozitivnih dogadjaja. Direktno ili indirektno zele da posjete narod na vremena kad su bili "okupljeni" oko SDA.Od 95. su sve zloupotrijebili i tako TRAJNO UPRLJALI, a sve kako bi s emocijama potakli narod da glasa za SDA. Krivi su ovi sto dozvoljavaju da budu objekt igre radi raznih privatnih fin. interesa.
"Bjezite braco srbi, eto petog korpusa" Ide junak do junaka, ide Bosnjak do Bosnjaka!
PETI KORPUS - SILA NEBESKA!
Ima li na slici i jedan bez vojne penzije he he
Mi smo sila nebeska, 5. korpus Armije BiH!
I ovdje se neki ponose i kite sa tuđim kao što i sa ljiljanima učiniše....
Nama ne trebaju fabrike za oruzje drugi prave za nas. 92ge 5 korpus nije imao ni dobre sjekire pa je stigao do seher banjaluke.
ovo je 5 korpus....https://www.youtube.com/watch?v=YBDasU3Gilk
boja omota knjige je trebala biti u ljepsoj boji..ovako djeluje odbojno i destruktivno..
Čuj samo 500 primjeraka,treba ovo izdati u 50 000 primjeraka,jedva cekam da kupim
Agresori ušli u rat sa avionima, tenkovima i haubicama a izašli iz rata na traktorima. Ovakva scena ima još jedino u TRANSFORMERSIMA. HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
Živjela armija BiH
ovo je 5 korpus....https://www.youtube.com/watch?v=YBDasU3Gilk
@PuplnTeslaMllankovic ...istina...milovanovic je uvjek imao inekciju za dudakovicevo ludilo....jedina mana srba je ta sto su milostivi....isti ti kojima smo spasili glavu su dvije godine kasnije palili srbska sela i ubijali civile i zarobljenike....a nad babinim vojnicima su cinili strasne masakre...zanimljivo je da i danas niko ne trazi da se kazne oni koji su ubijali i masakrirali bosnajke iz krajine.....