Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je jedan od onih momenata kad pomislis da pravda radi svoj posao...
hajmo sad svi bosnjaci na jahorinu da se malo opustimo i razveselimo poslije ovih teskih tema, u drustvu nasih dragih komsija sa pala...njima ove teme ne znace nista.
MIKI: SRBE TREBA P.O.B.I.T.I< UNISTITI< S.I.L.O.V.A.T.I< Z.A.K.L.A.T.I< SVE STO SU ONI OVIM NEDUZNIM RADILI --------------------- miki, miki.. kako ces to uciniti svom dedi, a coJek slavio Svetog Ignjatiju?
SMRDI 21.12.2011. u 23:15 Treba izvrsiti redaljku nad njom na nekom javnom mjestu....Ili pak ako ima djece,da joj se vrati istom mjerom RAVAKU napacena :@@@@ ------------------------ stvarno treba redaljka i to tako da ti budes \"barjaktar.\" To bi ti bilo prvo seksualno iskustvo u tvojoj 45-oj godini.
prvo sebi licno.. zatim moniki, pa ovom zelenom zubu*** i na kraju svim` ostalima. SVE STO CINIS - SEBI CINIS! ***zeleni zub. po onome sta i kako pises, nisi ti nista bolji od monike. Razlika je samo sto ti nisi imao sansu da ispoljis svoju mrznju prema nemuslimanima. U svakom slucaju, GENERALNO, ZUB ZA ZUB!
Kako se samo \"slabiji\" pol razmahne kad se oseca zasticenim od strane muskarca. Dok nemaju taj osecaj jako su krotke i fine. A onda im treba osnivati domove za zastitu? Od koga zastitu kad su jos gore od muskarca kad imaju kod koga da se sakriju.
svinjograd JE8EM LI TI NANU ONU GRBAVU, VLAHU LOJAVI!! a tebi gad FAMILIJU KOMPLETNU JE8EM OD GLAVE DO PETE!! ONO NESTO OVDE DOSLO O LICEMJERSTVU DA PRICA, I LAFO JOS NA KRAJU \"POZDRAV NORMALNOM NARODU\" HEHE, NE PADA BOSNJO VISE NA TE PRICE LOJAVCI! MAME VAM SE NAJE8EM OBOJICI I SVIM GOVNIMA SLICNIM VAMA!! POZDRAV OD JEDNOG NENORMALNOG ;)
SRBI S-M-R-D-E!! SRBI S-M-R-D-E!! SRBI S-M-R-D-E!! SRBI S-M-R-D-E!! SRBI S-M-R-D-E!! SRBI S-M-R-D-E!! SRBI S-M-R-D-E!! SRBI S-M-R-D-E!! SRBI S-M-R-D-E!! SRBI S-M-R-D-E!! SRBI S-M-R-D-E!! SRBI S-M-R-D-E!! SRBI S-M-R-D-E!! SRBI S-M-R-D-E!! SRBI S-M-R-D-E!! SRBI S-M-R-D-E!! SRBI S-M-R-D-E!! SRBI S-M-R-D-E!! SRBE TREBA P.O.B.I.T.I< UNISTITI< S.I.L.O.V.A.T.I< Z.A.K.L.A.T.I< SVE STO SU ONI OVIM NEDUZNIM RADILI
@normalna generalizuju zato sto 95% tog srpskog naroda slavi zlocince,arkana,Seselja,Karadzica,mladica kao heroje!! Niko se jos nije ogradio! Ne racunaj inteligenciju iz Beograda to je jako malo...na zalost...
Ima i ona djecu... Kako se Boga ne boji. FUJ! Na ovom svijetu nema pravde, bar od strane ljudi. Fuj, sta su radili ljudima. Bog ce sve da poslozi na svoje.
Mi smo svi odavno propali, nije vise bitno ni kad se uhapsi Monika, Mladic, Dzeko ili bilo koji monstrum..... Nista se ne mijenja, svi smo zatrovani, pljujemo jedni po drugima koliko god pokusavamo da se ogradimo od zlocina na kraju postajemo pristalice jedne ili druge strane. Ja sam musliman, i mrzim svakog muslimana koji je u stanju da uradi bilo kakav zlocin prema drugom covjeku... Samo budala ce poreci da su samo muslimani trpili strahote rata, silovanja i klanja, bilo je muslimana i na drugoj strani.... To mozemo zahvaliti Aliji i njegovoj politici dovodjenja muhadzedina u Armiju BiH. On je zavio ovo zemlju u crnilo iz kojeg nikad nece u potpunocti izaci. Svaka cast Srbima, Hrvatima i Bosnjacima koji ce reci da su i njihove strane cinile grozote... Oni koji ce to poreci njih prezirem, to su licemjeri ili su i sami ucestvovali u tome.
e monika ponekom pravilu ovaj deronjic trebaobi tebi izvaditi oba oka
Treba izvrsiti redaljku nad njom na nekom javnom mjestu....Ili pak ako ima djece,da joj se vrati istom mjerom RAVAKU napacena :@@@@
nicija nije do zore sjala.... sve se vraca sve se placa, kad tad........
Strasno
Da BOg da trunula u paklu i Monika i Azra Bašić ako su radile ono što im se pripisuje. Nego kakvi ste Vi licemeri, krvoloci koji su bo šnje su patriote a ova jadnica koja je pripadnik mog naroda je zločinac... Ko koga bre ovde heb e u mozak? Kako Vas nije sramota sa koje god da ste strane da 1narod generalizujete a sa njim živite, družite se, smeškate a ako ovo pričate kad bi leđa okrenuo zabili bi mu nož u leđa kao samo zato što je pra voslavac? Fuj gadite mi se !!! Sajb er ratnici, licemeri, stoko neotesana trebate se stideti takvih reči a te floskule \"odbranio, branio BiH, ...\" okačite mačku o rep. Svi ste Vi sa svih strana zajedno sa mojom generacijom koja se nije ni pitala za rat ili protiv rata nah ebali...zapitajte se koliko su Vam mirne savesti, koliko para imate u džepu, kad ste zadnji put bez straha o egzistenciji zaspali....svi smo izgubili zbog jbnog Sl obe, Alij e i Tu đmana. S r b i n od glave do pete, pozdrav svim NORMALNIM ljudima
16 lat, tojeszcze dziecko,nie chcę bronić bandziorki, ale nie wydaje mi się słuszne,by oceniać ją przez pryzmat dnia dzisiejszego - to były inne czasy,wojna, zły przykład... więcej miłosierdzia poproszę,zemsta nie przywróci jej życia