Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kompenzacija za Gotovinu,tako to radi Haški tribunal !
Prvo gotovina, pa Haradinaj, pa eto sad i Perisic. Da nije tuzno bilo bi smjesno.
Perisic ne nosi na dusi stotine hiljada proteranih kao Gotovina, on je bio srpski general koji je stao u odbranu svoga naroda.
Perišić nije kriv ya zločine u BiH, ali je kriv za odavanje državnih tajni Srbije, agentima CIA.
o perisicevom slucaju uprosteno dvojica te napadnu u tvojoj kuci. prvi je unio naoruzanje u tvoju kucu dok je drugi bio ne naoruzan u tom momentu.zatim prvi dodaje oruzije drugom koji izvrsava zavrsni cin. ovom presudom hag izuzima i amnestira sve saucesnike u bilo kom zlocinu. sve se svodi na trampu i zivim i mrtvim bez obzira koje su nacionalnosti.evropa je ponizila balkance to daske u svim mogucim segmentima
Presuda glasi: "Nije kriv". Crknite svi od muke.
Kad cete se vec jednom probuditi iz sna. Nisu vam Srbi krivi za sve vase probleme. Niti su Srbi ratovali sami sa sobom. Bio je gradjanski rat izmedju Srba, Hrvata i muslimana. Krivaca ima na svim stranama, kao i zrtava.
Nisu vam smetale oslobadjajuce presude Gotovini i Markacu, a sada vam smeta generalu Perisicu. Kakvi dvostruki arsini.
Prva postena presuda suda u Hagu.
Posle toliko oslobadjajucih presuda za pripadnike drugih nacionalnosti, konacno da i jedan Srbin bude oslobodjen.
БАЛИЈЕ, УДАРА ЛИ СЕ ПО КРМЕТИНИ, ПРАЗНИК ВАМ ЈЕ ХЕХЕ
Ne toliko kao vi ! Koji vidite samo vasu, mnogo puta uvecanu ,,bol,,!
Nisu samo zlocinci i direktni izvrsioci krivci za svu bol koja nam je nanesena, vec i oni koji genocidose podrzavaju i pokusavaju izjednaciti zrtvu i krvnika, kuzis li, ma ne kuzis glup si ocito.
@zola 28.02.2013. u 16:00 pa kako su krenuli oslobodit ce svakog tamo zatvorenika.......pa ko je onda kriv Oni koji su htjeli svoje dvoriste nazvati ,drzavom !
Konacno ,presuda zasnovana na zakonu !
xrex 28.02.2013. u 16:00 samo jos budale vjeruju u pravdu. Imam dojam da su za vas samo ispravne odluke ,kad se srbi osudjuju!
Kadija 28.02.2013. u 15:59 Sramota Evropo! Naravno, sramota je bilo svih proslih odluka !