Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
6 000 000 ljudski dusa je nestalo zbog uvjerenja jednog nacistickog gada ...
Tuzno je i to. Ali je tuzno i ovo danas u svijetu, citav svijet je protiv muslimana, zahvaljujuci ovim ovdje prezivjelim. Smradovima.
Ovaj Jevrejski narod je najvise stradao u drugom svjetskom ratu, zato mi nije jasno zasto taj isti narod danas radi najveca zlodjela. Jevreji su protjerivani sa svojih ognjista i svoje zemlje, to isto Jevreji rade drugima, zasto rade to sto se njima nekada radilo.
Sta se desava danas,odkuda tolika mrznja u BiH prema tom narodu koji je zverski ubijan samo sto su bili pametniji,bogatiji,obrazovaniji?
To nije samo u BiH nego u CIJELOM svijetu Poserm se na vjeru i naciju koja u svojoj svetoj knjizi SVE ZENE nejevrejke naziva kurvama
@balijasakrstom ,mislis? Ti si jedna neobrazovana,glupa pa i jos i lazljiva budala. Nejevrejke naziva kurvama? Kada takve budale nestanu sa ovog sveta,nadam se bice bolji,a nadam se da tvoji potomci nece biti takav smrad kao sto si ti,mada kazu''iver ne ide daleko od klade''.Molimo se bogu da ne bude tako! Fasisto mupm!
Nema Zaborava! Genocid u BiH mora imati sličan pristup u EU i svijetu!
sve jevreje iskorjenit do kraja
Tipican komentar zatucanog balkanca.
evo pogledajte priču jevrejkinje koja je nevjerovatnom sudbinom preživjela dva najveća logora smrti ikada - Aušvic i Sarajevo. http://www.atvbl.com/greta-ferusic-jedina-drzavljanka-bih-koja-je-prezivjela-strahote-ausvica/
.... Dok neki slave osudjene za genocid....
http://www.orbus.be/aktua/2010/aktua3024.htm
.... Isto gdje je nestalo 90% jevreja iz prve judenfrei u evropi tj nediceve i drazine srbije hehe iz hr 95%, iz srbije 90% a iz bih 75% jevreja nestalo u periodu 2.sr, prc milojka:))))
PRVA DVA SVJETSKA RATA: Veoma je teško pronaći narode koji nisu stradali tokom ta dva bliska perioda masovnih međusobnih istrijebljenja.
Hila je bio totalno u pravu.
Ne seri gluperdo. Vidis sta rade palestincima. A o spletkarenju po svijetu da nenpricamo. A jedini ON je pokusao da zaustavi to zlo. Istina malo pre radikalno.
@marx1 To Izrael radi. Nisu svi jevreji izraelci, samo da znaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Muslimani činili zločine sve do kraja 1944. pa onda ustaške kape zamjenili partizanskim, po uzoru na njihove baštovane Hrvate.
http://www.orbus.be/aktua/2010/aktua3024.htm
Što se ovdje ne navode Muslimani kao saradnici Njemaca?
Popusis osuneceni.
http://www.orbus.be/aktua/2010/aktua3024.htm
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da ne treba mnogo žaliti za jevrejima........onako usput pomenuti, ali ne žaliti..........