Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od rijetkih clanaka koje sam procitala u cijelosti. 😁 Zena kraljica... nista vise ne treba dodati... draga zeno svaka ti cast, zelim ti sve najbolje u ovom teskom vremenu... Hvala na ovako lijepom iako pomalo tuznom clanku... ali to je nasa svakodnevnica..
Nije stala da prosi ... nego sa svoji 10 prstiju u kasnim godinama nešto da zaradi . Svaka čast.
Igora i mater mu na promahu, a Miroslava nek plete u toplom. Ovo je sramota njenih potomaka, pa tek onda i ove nakaradne drzave.
Oplete mi ova prica sal za dusu… prehladjenu…
Svaka čast. Naklon do poda za gospodju Miroslavu!!! Prava Bosanka. Sretan ti Božić gigantu od žene.
Baba je zmaj ali radi li joj ista taj unuk kreten , nije bas da je maloljetan.
Jel skroz u djavla ili sta?Kad se o necemu ne prica onda to ostavlja prostora za malverzacije i prevare.Ja nikom ne vjerujem nista dok ne vidim svojim ocima.
Meni je posebno tuzno sto baka naglasava 'osjećam se kao Bosanka' jer u normalnim drzavama, u jednom ovakvom razgovoru nikome na pamet ne bi palo da se 'opredjeljuje' po bilo kojoj osnovi jer je to privatna stvar svakog covjeka. Znamo mi Bako zasto si to kazala, to je sramota za vecinu koja zivi u Gorazdu :( Cast izuzecima, naravno.
Posebno je tuzno sto sto te od cijelog clanka dotaklo to "kako se baka osjeca". Zelim ti puno srece u novoj godini i da tvoje tijelo ispuni ljubav i da se rijesis mrznje i patnje jer nije lako zivjeti s tim teretom. A sto se tice ove bake, mogu samo reci da se njena iskrenost i cistoca ogleda u njenom godistu jer se dobrim dobro vraca. Tebi pacenice jos jednom zelim sve najbolje.
@PonosniBosanaac ili si profulio topic ili nisi razumio ono sto sam napisao. Ajde ti ponovo procitaj sta sam napisao pa se javi da se izvines ili da objasnis svoj nicim izazvan napad na moj komentar.
Sretan Božić bako, da si živa i zdrava, jer sve ostalo je nebitno.
One koji su vjerovali, pa i one koji su bili jevreji, kršćani i sabejci – one koji su u Allaha i u onaj svijet vjerovali i dobra djela činili – doista čeka nagrada od Gospodara njihova; ničega se oni neće bojati i ni za čim neće tugovati!“ (El-Bekare, 62.)
Molim Uzvišenog Allaha da ti podari NAJBOLJE i da te uputi u ISLAM, jer Allah na Sudnjem danu, druge vjere NEĆE PRIMITI!
zato prima eure!
@kontrabass ko da pola centa na Allahovom putu (za džamije, škole, džihad, pomaganje onima koji su u potrebi)... sigurno da će biti nagrađen sutra, na Danu straha.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mogla se je nana i obrijati kad se vec slika!!
Izdvajam iz teksta: "Bivšeg je muftiju (Hameda efendiju Efendića, op.a.), priča, upoznala kad je odlučila dati novčanu pomoć za ISAMSKU DRŽAVU koju je potresao zemljotres. Ne sjeća se koju, ali priča kako je bio iznenađen kad je Miroslava donijela 100 KM da uplati pomoć, no nije znao da joj je ostalo svega dvije marke u džepu. Dobro se dobrim vraća, vjeruje starica, pa je muftija često posjećivao i pomagao." Crknite zajedno sa islamskom državom.
Neka te posluzi zdravlje ponosna starice,a svima koji danas slave bozic cestitam..
primi islam bićeš spašena!
e sto jedes govna.ti budi covjek i bice ti bolje
Heroj baka.I JA MISLIM TAKO BAKO, JEDNA KAFA I POSTEN RAZGOVOR SA PRIJATELJICOM MI JE DOVOLJNA SRECA NA DANASNJEM VAKTU