Intervju sa Radovanom Karadžićem
0
"Moje suđenje je motor za utvrđivanje istine"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno sto ste toliko zaslijepljeni. Covjek vam fino kaze da vas je Alija nategao, i da vam nije niko drugi kriv. Nazalost rat u BiH se nije vodio da se unisti drzavnost, pripoji Srbiji i bla bla price agresija o cemu vi bulaznite, nego je Evropa htjela posto po to da vas rasturi, da vas sto vise umre i nestane. Da ne budete nikakav faktor. Nazalost, Srbi su nasjeli na igru koju je Evropa zakuvala, i mi smo vas 3 godine tamanili. Srbi su i na pocetku i na kraju rata trazili i dobili jedno te isto. Autonomiju i slobodu od vas. A vi ste debelo popusiiiiiiiiiili. Nije vam sad Karadzic kriv zbog toga. I nazalost i jesmo najblizi i najslicniji jedni drugima, i u tome i jeste tragedija. Srbi su jedini koji su bili u stanju da vas prihvate takve kakvi ste, Hrvati od vas prave cvijece, europske liberale od kojih posten katolik ne moze na Bozic da udje u crkvu. Ali rijetko ko ovo moze da shvati.
jadnik, bas mi ga je zao :)
ja nikome ne zelim zlo, ali ovom dzukeli zelim svo zlo svijeta
Izvorni intervju: http://www.bim.ba/bh/250/10/31399/ Ne kontam zasto niste ovaj objavili?
SIKTER DZUKELO I TI I TVOJA ISTINA !!!!!!!!
...a zasto je izbacen dio sa \"...muslimani i srbi su dva najslicnija naroda medju balkanskim slovenima...\"....;-)
Glava mu ko krofna.
o cemu je rijec, jel mozes jos malo o tome?
DaBogda se živ raspad \'o !!!!
Naravno fasisticka EU nikad nije bila sporna za fasisticke planove Stanford/Tavistock ucenika. I zato se u ime \"istine\" sastao 3 dana 1993 god. sa John Red-om u Svajcarskoj u hotelu da dorade plan ulaska BiH u EU. Slucajno ovaj John sjedi zajedno u upravnom odboru Tavistock instituta u drustvu sa nama \"jako dravim \" Peddy Ashdawn-om . !!!!!