Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma seljacina jbn
opljacko je kladionicu i otisao u Pariz od tih para
Lažeš đubre!
Možda ne bi bilo loše da isto tako posjetite konc logore Manjača, Keraterm, Heliodrom...etc.Mi ćemo vam platiti troškove.
ja i shirak smo uvijek radili na sprijecavanju agresije na bosnu i opsade sarajeva. ako dajete siraku, red bi bio da date i meni. pa i ja sam prvi sletio u sarajevo, a shirak nikad nije ni posjetio bosnu. molim betmena da dodje jos jednom u pariz i donese i meni kakvu plaketu, vas jan jaques ps ne bi bilo lose da betmen napravi nama dvojici i kakav spomenik, ali da ga radi sejo - onaj sto uzima reket za zlaju i ostalu raju
Molim Šabaredžovića da se podsjeti svojih korijena i naglaska i ponaša u skladu s tim. Da nije bilo rata bio bi u rupi a ne gradski vijećnik. Užas je grade moj da si doživio da su ti gradski vijećnici iz Sjenice, Bijelog Polja i sl. Trebalo bi rodni list ispitati i postaviti ljude koji vole ovaj grad, a ako nisu odavde ne mogu ga voljeti kao mi!
lLAZES ....BEHMENE... NISU TI TE PARE KOJE SI TROSIO U PARIZU NASLJEDSTVO....
Nisu to MASONI nego SDP-ove POŠTENJAČINE! (I rekorderi: pokušaj/ubistvo dnevno sa tendencijom na više pokušaja/ubistava dnevno - razbojništva se više ne broje jer ih je previše).
MASONI