Prvo obraćanje Parlamentu
0
Mogući novi protesti boraca u FBiH
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tooooooooooo lojavi je..te im majku a onda mozete i sami sebi...
Da je banda pravovremeno ili ikako uhapsena ne bi do ovog ni doslo. Nasem narodu malo treba za zivot al ova lopovska stoka koja nije uhapsena jos u ratu , de da im ni zalogaja. sve sto je bosnjacko krepava pod cizmom ne uhapsenih kriminalaca koji hodaju slobodno.
Pa Fahro sto nisi poveo one svoje sa kongresa pred vladu vec opet saljes borce da gadjaju policiju (inace svoje suborce i sugrađane) da bi ti mogao izgraditi svoje kule i zgradurine! A sto se tice SDA I SBIH lopovi ko lipovi daj samo njima u dzep! Tonemo brze nego titanik!
nista bez oruzja. bezbeli.
pa ovo više postaje toliko ofirno od radončića i njegovih satelita. pitam se samo koliku će im ovaj put dnevnicu isplatiti.
\"Nosite li vi oruzje sa sobom ako nenosite onda vi nista necete promjeniti\"
pazi udbaša što podmeću ta ovo ima veze s sandzaklijama
ajmo sandžaklije, sarajevo je naše.
Borba za bolji zivot u Bosni i Hercegovini a samim tim i Federaciji BiH pocinje borbom protiv stranacki podobne administracije sastavljene od nepismenjaka koji su uhljebljeni na drzavne jasle i brutalno rasipaju budzet (jedu zlatnim kasikama) i tako onemogucuje svaku mogucnost napretka. U isto vrijeme obicni gradjani savijaju kicme po 12 sati dnevno kod privatnika obespravljeni, da bi ispunili sve hirove ovih nepismenjaka.
dajte nam posla,krepadosmo od gladi
eto tebi je dobro m.a.m.i.c.u ti y.e.b.e.m v.l.a.s.k.u s.m.r.d.lj.i.v.u
sta je bilo lije ba nema hljeba..?..neka, neka bice vam sve gore i gore...trazili ste gledajte...
Porazavajuce je da oni koji odbranise ovu napacenu zemlju, moraju da prose kako bi prezivjeli, umjesto da su na prvom mjestu u ovoj \"drzavi\" Sramotno! SDA sto nam vise ovo radis :(
Slazem se sa navedenim komentarima.. Borci svaka vam cast. Primjer. Sekretar jednog ministarstva (koji puske u ratu nije vidio) uziva, svake godine konkurise i dobije bespovratni boracki kredit dok borci to pravo niti u snu ne mogu ostvariti..
Al nemojte zgradu..neg politicare..nije zgrada kriva sto je u njoj vlada....al jbt..kad bi politicari doveli rodjake,prijatelje,pristalice...jbt...bila bi zesca marisana...