Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma joooj bas mi ih zao, duse slatke... Krivica za ovakvo stanje u BiH po meni je najvecim dijelom njihova, jer ne rade svoj posao za koji dobijaju ogromnu platu. Zato se Turkovic i njegove ubice danas provlaci kroz sud i pravi cirkus, zato se ratni zlocinci i dalje setkaju po RS, zato Delalic i sl magupi pucaju i bodu po BH gradovima, zato huligani i dalje prave belaje po BH gradovima, zato Rastoder i sl divljaju po cestama, zato politicari poput Lijanovica i sl nece biti osudjeni za svoje malverzacije i kriminal... treba pozatvarat ove iz pravosudja i to u celije sa gore nabrojanim, da ih 24h gu ze u bulju pa da vidimo onda pravde i sudstva. Radili bi bez pauze za rucak
Pa sa obzirom da se sunčaju gologuzi, vjerujem da če se dosta toga riješiti u trečoj smjeni...Dajte da im platimo i tu treču smjenu, pa neka puste i pomiluju ostale , koje nisu stigli u ove dvije vjerovatno dobro plačene smjene..??
Jel' za radnice, ili za sve?
Sudovi Bosne i Hercegovine, kada bi radili 24h dnevno, tesko da bi u narednih 20 godina uspjeli da rjese 2,2 miliona nerjesenih predmeta. Za sve je krivo VSTV BiH i 300 uposlenika u ovo instituciji koji nemaju pojma o zivotu, a kamo li o reformama.
To ti je ko i u OS, samo u komandi ima 500 zaposlenih..pa to nema ni Belgija
Uvođenje bilo čega trećeg je ba rušenje bejha
kad sad legne dodatna hiljadarka,za nocni rad...........
alaj će bit karanja tamo