Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci ostala 2 naroda doslovno imaju moc da blokiraju drzavu, da se pozivaju na vitalni interes, da rade sta hoce, a Bosnjaci ne mogu pokrenuti vitalni nacionalni interes ni kad se drzavi imovina otima? Ovakva nesposobnost bosnjacke strane nije slucajna, ovo se radi planski jer drugog objasnjenja nema
ovo se dešava zato što bošnjaci napuštaju rs, nema nas da glasamo uključite logiku. opet govorim ko može nek seli u rs.to je patriota.
nije samo smo glupi
Sve unaprijed smisljeno i isplanirano Jos da protjeraju strane sudije iz ustavnog suda Bih mozes komotno pravno podijeliti Bih bez i jednog ispaljenog metka
Kakva crna komedija, zločinci se igraju sa državom i rugaju žrtvama
Nadam se da će Bošnjaci konačno progledati.
Adil Osmanovic tamo se uhljebio,iz Sarajeva brani Bošnjake u RS,kome ovdje nije sve jasno taj je lud
Ma automatski revolt napraviti ne moze to tako
Pa i ne treba da se na to pozovu. Ako nam jos nije jasno odakle proizilaze prava na drzavnu imovinu, onda nam drzava i ne treba. Neka uzme ko zna da upravlja i ko se vise bori.
opet krivi sda i Bake
DODIK: IMOVINU NE DAMO, NATO-u NE DAMO, OD GASOVODA NE ODUSTAJEMO, OD DODATNIH 500 MILIONA KM IZ FBIH NE ODUSTAJEMO, ali zato ostajemo na svim principima, programima, načelima, projektima i sporazumima potpisanim sa 8-kom.
Trojka krade vrijeme i vara Bosnjake. Ljudi pamet u glavu, trojkasi treba prvi ceh da plate kad krene po zlu.
Odavno to pišem, Nikšić je na čelu SDP- Srpske demokratske stranke. On je, kao nekakav Bošnjak samo formalno nan čelu SDP, ali suštinski politiku stranke vode Srbi ispod njega (Mijatović, Magazinović, Stevanović...) - a vanjski ideolog stranke je dr Žarko Papić. Kad se govorilo o koaliciji sa SDA, Nikšić se klebirio i govorio kako ni oni ne mogu izdati svoje principe. Sada najednom za mr. Spadala ne važe principi i volšebno relativizira sh. rastakanje države BiH.
Evo ja opet šokiran izdajom Osmorke - i danas
Haman pravicemo sda od blata
Tražili ste osmorku uživajte u promjenama
A jest vam valjala osmorka eto ti bošnjo hoćete promjene,Srbi svoje nedaju mi svoje dadosmo.Gdje je konaković da kaže da je sve SDA odobrila i da im je sve dala
Osmorka Botovi, jeli vam jos SDA i DF gora od Osmorke? Haha uzivajte
Gradjanska drzava .Koncept gradjanske drzave je Mrtav.Kvote..ostalih.ne zadovoljavaju potrebu.Gradjanskogg..Nacionalni.ima prioritet.Diskriminacija je ocita.Svi se guraju u Bosnjacku kvotu dok se Srbi i Hrvati Komodaju.Nastavljaju tamo gdje su stali.BIH jeste drzava svih...ali svjesno slabljenjje Bosnjackog naroda se slabi drzava BIH. Popusta se pred Retrogradnim snagama..Podcjenjuje narod.Misli da narod ne zna da postoje instrumenti kojima se moze zaustaviti Dodik a,ko se to naravno zeli..!?