Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rezultati dosadašnjeg rada Vlade FBIH su imenovanja pogodnih direktora, i članova nadzornih odbora. Svaka čast! Mnogo ste uradili što jest jest.
našli neradnike za partnere! Logično! Ne ljuti se čovječe!
Koga ćemo se \"fatat\" nego kokuza.
glavna linija Solun - Trebinje, posebna snizenja tokom ljetnog perioda...
saznajemo kako je dobri Čovjek, premijer FBiH i član najužeg rukovodstva SDP-a, diplomirani pravnik, dr. Nermin Nikšić ambasadoru nam prijateljske zemlje Grčke posudio 100 EUR do prvog narednog mjeseca. Još uvijek nije jasno da li je iz svog dzepa ili ovoga od budzetskih korisnika.
Što dalje od tih propaliteta XD Šire virus zvani kokuzluk made in greece
+100 to direct flight from Athens (Greece) to Sarajevo (Republic Srpska)!
SADA ĆE NAM I GRCI POČET NEŠTO PRODAVATI A MI NJIMA NIŠTA ZBOG EU STANDARDA NEMOŽEMO !
Jedan kokuz više.
LJUDI VAŽNO JE ZNATI IZ ŠUPLJEG U PRAZNO PRESIPATI
nasao SDP zakrpu ! znaci pored puta ...
je dogovorio sa ambasadorom otplatu Grckog duga po jeftinoj stopi, a zauzvrat cemo dobiti besplatno ljetovanje za odabrane na lijepim otocima širom Jonskog mora :)
Prepoznali su se
Ako su Grci ocijenili rad Vlade FBiH uspjesnim, gotovi smo.
Našla krpa zakrpu
je premijeru! Treba se sa velesilama udruzivati! Grcka je mocna zemlja, ekonomski stabilna, i naravno da moze biti jak partner BiH! Logican korak u narednom periodu bi bila i saradnja sa Italijom, Irskom, Španijom i Portugalom.
Sto ce nam linija za Atinu i Solun. Bolje ubacite jos jednu za Izmir.