Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram je bilo!!! Došla da razgovara sa predsjednikom RS, a ne sa Silajdžićem ili Komšićem!!! Kako se nije naučila na Tadićevom primjeru?! Još želi unaprijediti obrazovanje u našoj zemlji!!! Kako se samo mogla usuditi!
Banjalucki univerzitet odnosno Ministarstvo prosvjete i kulture RS sa Antonom Kasipovicem na celu se prvo u BiH uhvatilo u kostac sa eksplozijom privatnih fakulteta i nepravilnostima na tzv.drzavnim fakultetima. To sto se o necemu ne pishe ili ne zna u FBiH ne znaci da se tamo ne deshava.
Mostarski Univerzitet, hm, inače poznat po tome što ako ikoga znas tamo doktorat dobijas odmah a diplomu ti i ne treba u Hercegovini.
Sarajevski Univerzitet, hm, inače poznat po tome što za 3,000 KM kupiš doktorat a diplomu za pola toga. A ako si dobra treba, moze i mukte ...
Tuzlanski Univerzitet, hm, inače poznat po tome što za 5,000 KM kupiš doktorat a diplomu za pola toga.
jel to onaj kladionicarski fakultet?
Banjalučki Univerzitet, hm, inače poznat po tome što za 10,000 KM kupiš doktorat a diplomu za pola toga.
Ohoho, dok pih nazaduje, RS gigantskim koracima napred!!!
\"razgovarao je danas sa dekanom Fakulteta za nuklearni inženjering \" Znaci prelazimo na fazu B pravimo atomsku bombu :DDDD