Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj, desetine hiljada...joj, ni toj lazi prigovora nema, sestro slatka, kad lazete na tom cnn lazite toliko da nije bas tako ocigledno!!!
NEMA OPROSTA, OKO ZA OKO , KAD TAD
Nju su njen rodjeni otac i amidza silovali , napisala je i knjigu o tome . Zato se ona i bori toliko na strani silovanih zena .
Emine Bozkurt iz Holandije , ha ha h ha ha ha Turska fukara i smrda
SVAKA CAST EMINE! MONSTRUM NAD MONSTRUMIMA OVAJ SRPSKI GENOCIDAS, SILEDZIJA, UB*ICA, TERORISTA BATKO! SJEME MU SE ZATRLO!
ANA TRISIC BABIC SA BORISOM TADICEM, VUKOM JEREMICEM, BARASINOM , SPIRICEM I OSTALIM NEPRIJATELJIMA I RUSITELJIMA DRZAVE BIH-E SVE MOGUCE SU POKUSALI DA SE SRPSKI MONSTRUM KASAPIN SILEDZIJA NE ISPORUCI BIH-I! OVOM SRPSKOM MONSTRUMU TERORIISTI MJESTO JE SAMO U ZATVORU U SRED SARAJEVA I TO DA GA CUVAJU EKSLUZIVNO SAMO BOSNJACI I PRAVI HRVATI! NIKAKO GENOCIDASI NA CELU SA LJUJICEM I BARASINOM! OTVORIT CE MU VRATA DA POBJEGNE SA VEC LAZNIM PASOSEM KO STO JE TO VEC DESETINE PUTA POCINIO SPIRIC POJEDINIM SRPSKIM KRVOLOCNIM GENOCIDASIMA! NAPOMJENUT DA JE SPIRICAVA FAMILIJA UCESTVOVALA U GENOCIDU NAD BOSNJACIMA U SREBRENICI! PROBUDITE SE DOK JE VRIJEME STA VAM JOS PRIPREMA SPIRIC SA KRESICEM I LJIJICEM! PREBIJANJE KOSTIJU I BUBREGA, LZNE OPTUZBE I PROPAGANDA! OHR -U SE TREBA POSTAVIT PITANJE ZASTO NA SVE VAZNE FUNKCIJE SU JEDINO JUCERASNJE U*ICE BOSNJAKA?! BOSNJACI SU U SRPSKONAZI GENOCIDNOM KRVOLOCNOM APARTEIDU ZAHVALJUJUCI SE OHR-,, EU-I , TIHICU ITD!