Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekspert za slijeganje terena profesor Sabid Zekan. ili je "Ekspert" reče Bakir i bi ekspert. Pa gdje si sad "ekspertu" .amu ti. Valjda je expert u svrhu da spriječi ovakve situacije a ne da ih utvrdi. Za utvrdživanje služi mrtvozornik. K.nju majmunski, krater ispred porodične kuće a po tebi nema očekivane katrastofe. Šta treba, 1000 poginulih da bi bila katrastrofa, po tebi. K.nju jedan. Na ser.m ti se u stavu.
Ko je na Klix komentarima da liječi komplekse neka LAJKA, a ko očeuje neku ozbiljnu diskusiju neka DISLAJKA.
ja handrim komunjare i strašno dobro mi ide
jaa što je zinula
pocela Bosna i doslovno da propada i tone jbt !
dobra rupa za igrat klikera
imam ja jedno pitanje: negođeovopropane?
u rupu
u Kinu :D
dobra rupa... da je puna srba bila bi još bolja !!
I tvoja rupa u glavi je vidim jako dobra, dok takve stvari govoriš/pišeš ;) .
Teslice, da ti je bilo živjeti samo jedan dan rata i neprospavanu hladnu noć zbog SRBA, ne bi tako govorio. Vi multikulti komunjarski potomci na ovakvim temama nemate pravo glasa.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ko sto rece neko ranije nasi seljaci tzv strucnjaci samo zatrpaju rupu a nista ne ispituju u cemu je problem, sta je uzrok, da li se opet moze to ponoviti...zagrnu i vicu a jesmo ga napravili svaka nam cast
Da nisu slucajno i za to Srbi krivi???
vi ste za sve krivi
Ko vas jebe kada nasedate!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)