Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto dzaba placati kada ce nam donirati neiskoristene?
Neka prodaju sta hoce ja sam u utorak na spisku u Beogradu. Nema smisla više naše čekati... #fadileoprosti
@Anakina, Srbija je otvorena zemlja,pa cak i za takve kao sto si ti.
Samo one koje su sa kratkim rokom trajnosti 😂😂
“Ponuda ne može biti veća ni od 12 miliona konvertibilnih maraka jer toliko sad imamo u budžetu i možemo na zakonit način angažirati ta sredstva. To su ograde koje tim ima, uz napomenu da prijedlog treba dostaviti do 10 sati 11. marta za kada je najavljena naredna sjednica Vlade“, kazao je Novalić.“ A za plate ni manje ni vise nego 20 miliona izdvojili. Uhljeb plate prije zdravlja gradjana, logicno.
Ma Fadil je odron od premijera. Ja do sad nisam veceg glupana vidio od njega 👏👏
Nasi su cvrsto odlucili da ne daju ni feninga za vakcine dok god sadaka dolazi. Ovo da ce kao kupiti ce se svesti ustvari na moljakanje za donacije