Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce samo sto nisu . Evo i narodu ce strane drzave da izglasaju neku stranku koja bi im uredila drzavu po njihovim zeljama ,samo treba da prespavaju jos jedne izbore i sve ce da procvjeta.
ne sekiraj se Mogerini, nemamo mi nikakvih očekivanja
pa sad, moje su očekivanja da ih vidim povješane po banderama .. čisto sumLJam da će da mi ispune želje, čestitke i pozdrave
Evo čobanima po jedan par vunenih priglavaka, baba isplela.
A moja ti, Federica, tko će to u BiH ubrzati.... Zar ovi nehljebi i uhljebi ... ??? Mani se i ti pustih priča ...
kako mi je mrska ova teta, isto kao i cijela ta EU ekipa....
@otkos ne neko, nego svi ovi EU-ovci... ne mogu da se odlučim između ovog čudovišta, onog vampira Wigemarka...a tu je i Valentin "Ciroza" Inzko.... o ovim domaćim shupzima i izdajnicima da ne pričam!
@otkos upravljaju našim životima... dotiču me
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nemamp mi očekivanja... "samo nek' ne puca"
SPORO NAM IDE ELIMINACIJA OTPADAKA: Gospoda kao Ramuš Haradinaj i Nerdin Ibrić su odlično odrađivali pandur četnike, i žao mi je što im još nisam dodijelio odlikovanja i novčane nagrade.
Dodji bona veceras u Skenderiju na koncert pa ces vidjeti kome se obracas,onda daj zakljucak