Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vau, Mogherinčy je sve bolja i bolja, gle Doddy-a kako je schmeka:)
I naravno Mogherini sa sobom ima i prevoditelja jer ova seljacija nezna niti svoj a kamol engleski..
Cuj visoka predstavnica,pa nevidim da je bas Visoka
Kakav crni Evropski put? Sve dublje tonemo!
B92: Ammar Mešić zapušio usta svima, objasnio: "Srbin sam, slavim i Božić i Bajram" http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2019&mm=05&dd=08&nav_id=1539296
@teletubie Koga zaboli qratz ko je i šta je dotični???
A jb i ova diplomatija je ravna malcenju prazne slame, cuj podrzava put. Ne nego ce reci mi ne podrzavamo a ona za prosirenje , mislim jbt ba ovaj news. Hajde malo se potrudite pa istrazite ko i kako unistava firem , gdje i kako se trosi budzet. Ima li imalo inicijative u vas, malo dublje da zgrebete a ne samo da prepisujete s drugih portala , eventualno prevedete nesto.