Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto Hrvati nisu nama Becirevica izabrali? Ja se ne bi zalio da sam majoriziran.
18,7%
e baš si konjina ,imal šta u toj tvojoj tinturi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni je najjače da Hrvati misle da su oni bitni u EU.Ne jebunih dva posto kao ni mi u BIH
@HercegBosno Kakvu jadan krizu, možda vi dole po Grudama i Ljubuškom mislite da nekog dotiču vaša kmeketanja
@emmir1 valjda si htio reci "ko i nas u Bejha" 😂😂🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mene pravo pali Federika
Vrijeme je da se ovim fašistima iz HDZ, jednom za uvijek stane u kraj i dovedu u red i pamet. Ako neće imamo plan "A" - specijalno za HDZ i jedan i drugi! Zabraniti uvoz vode prije svega.
Могерини, вратите надлености Српској и српски кантон у ФБиХ и то ће бит добар почетак.
Mozete jedino dobiti quuurac direktno u celo. Cuj "vratite"? Sta ce ti vratiti magarcino jedna kad cak zemlja i istocno od Drine je bosanska.
@Lloyd1 РС је српска, поДтуре. Ваше је у Анадолији код имењака.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Potreban je koordinirani odgovor Europe u cilju zaustavljanja islamske najezde
To treba odraditi u Srbiji i to da Srbija zaustavi, a ne da ih pusta i prebacuje u Bosnu.
Nije Europa za BiH muslimane. Nije mi jasno zašto se tamo gurate kad vas tamo ne žele. Europi je vec pun hur*ac islama i islamskog terorizma. Za vas su Azija i Afrika, Istanbul i Mogadishu.
Ko se gura magarce posrani kad smo mi ovdje rostiljali kad su divlje posrbljene i pohrvacene horde stizale na Balkan, nacisto garavi kojeg bi Hitler poslao u gasnu koliko si garav, jer bi mislio da te pravio Kunta Kinte?
"BiH je specifično organizovana, ali sam uvjerena da lideri i narod u BiH mogu krenuti naprijed na jedinstven način. To je naša želja", dodala je Mogherini." Cuj specificno organizovana. Organizovali ste je vi kao aparthejd, a treba da idemo dalje. Sto se svi prave budale. I kakvo vise pomirenje. Bosnjaci se ni sa kim nisu svadjali. Prica o pomirenju, kao i prazne izjave tipa, vodje moraju preuzeti odgovornost itd, a koje nista ne znace su tiha podrska srpsko hrvatskim nacionalistima...
Sto znaci: Bosnjaci, dogovorite se s Hrvatima😂😂
Narodi Balkana kada bi samo mogli shvatiti da im je bliži onaj koji govori isti jezik, da prvog do sebe ne treba omalovažavati i da nabijemo ove evropske licemjere s noge na nogu.
Posle svega , (mislim na CRO propagandu) , NIŠTA...! Ostaje samo da se dotur ( nekadašnji ministar saobraćaja) javno odrekne saborske plaće... i iz dijaspore vrne u konstutivni kamenjar. PS ; Mogerini jasno( doduše indirektno) poručila da će štovatelji UZPea i kočničari uspostave vlasti biti " sklonjeni" sa EU i Nato puta , koji je neminovan...
Najjači su mi ovi sta bezveze brabonjaju a nemoju pojma kako je... Ljudi moji ovdje balans ne postoji🤯
Ko je ova anđama?!
TREBA OVU MOGHERINI odbrusiti..opet nam evropa ne nudi nista vec nam zamazuje oci !!
Haj ne seri, stavite dejtonsku luđačku košulju Bosni a onda paušalno govorite dogovorite se, u ovakvom ustavu i organizaciji vlasti Njemačka ne bi mogla naprijed,
Gospođo Mogerini ovdje nije riječ o balansu već o disbalansu po mjeri i želji nacionalnih lidera. Da su htjeli balans, davno bi ga napravili i stavili državu na prvo mjesto, nažalost oni sebe stavljaju na prvo mjesto, a svi i sve ostalo je ništa. Da nije tako ne bi bilo ni stampeda u Njemačku i EU. Nemojte slučajno nasjesti na matricu koju traži Čović (sutra odluka CIKa, možda), jer ako je prihvatite otvorili ste Crnu rupu (presedan) i za EU prelazeći Rubikon.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com