Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba se baba utežeš.Loša si roba.
@katozlato21 ma jarane poslje litre Štoka bi ti bila Miss
Rođak hajd možda nije seksi ,ali je zato gabor.Ovde treba jača hemija.
ako je jasan plan zasto nas ne prime u eu?...mjesto toga sledece godine najavljuju uvodjenje viza...sta ce vize onima koje planiraju primiti u eu???...vise vjerujem bakiru nego ovoj kobili...a znate koliko vjerujem bakiru....:)
Jos samo CG i zatvoren klub EU.
EU je puna cinizma, politickih igrarija i potpuno neozbiljna u slucaju BIH! Da je ozbiljna, BH bi davno clanica bila jer je zajedno sa USA kreirala ovu ludjacku kosulju, od Daytona, nacionalne, vitalne interese i 3 strane! Zaustavili su rat, a rat se izgleda nikada i nije zavrsio! Stoga pravite novi u skladu sa EU!
Uf, što ne mogu na rende kora
To bi bilo od prilike ovako : Jasan je interes da ja povalim komšinicu. Ali dok ne kupim novi Audi od plate 450 mjesečno, izražavam zabrinutost da će to uspjeti prije 2050 te. Tada mi neće biti ni do audija ni do komšinice.
@federalac2000h hahaha kralju