Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odgovorili su oni nama odmah , a to je : " ko vas J.ebe naredne 4 godine " ! Et ...
A očekivanja građana je da imaju posao i da imaju gdje stanovati raditi zaraditi pojesti ................................................................. osim ako im "njihovi" tj"naši" ne ubijede u drugačije.potrebe tj da su "oni"protiv nas mi smo protiv njih zbog 1667 god balbla bla bla ..........
Ovaj komentar paše i ovdje: Moje drage tri narodnosti, sve je u redu, ući ćemo u EU, BiH će ostat država, RS će opstati u okvirima BiH. Svi zadovoljni. I zamislite onda, svi morate na poso. Ko da gledam, biće više kukanja nego sad. Ovo dosad je bilo pseudo-kukanje uz kafu i rahat lokum.
Zamisli scenarij, mora i žena da radi, dedo i nena rade, još ne mogu u penziju, tek od 67, djeca vrište kod kuće, nemaš kad sjesti i zajebavati se po internetu, nemaš kad na kafu s rajom. Hoćete li u EU?
napusite se vise kurca
Mogla bi bosna vec iduce godine u EU taman kad Hrvatska udje u Sengen
Nisam nista procitao,dosao da komentarisem nako :D
To će biti kao i ranije jer opservacije će biti od Covica,Dodira itd jer oni jedno kažu,drugo pisu a treće rade i onda tumačenje na razne načine,novi zahtjevi i tako ćemo se valjati u blatu
Super. Mi smo majstori da iskoristimo dobru priliku...
NEVJERUJEM! Opet stara priča! Ništa novo!
Ovde nema mjesta za pregovaranja jer je samo Jugoslavija imala glavu i rep.Jedino bi neko udruženo proširenje ili protektorat mogao urodit uspjehom.