Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PREUSMJERITE sve pare iz budzeta kantona na sanaciju vodovodne mreže !!! DOSTA NAM JE VIŠE !! Narodu je dosta vise sta ce nam putevi i gluposti kad vode nemamo !!!!!!!
SMIJEŠNI SU SA OVIM PODRŠKAMA! Ajde, nismo slijepi ni glupi...vidimo šta se radi!
Nema "Zapadni Balkan" ... vi mora da BiH gledate posebno jer ste napravili skalameriju od države i da je napravite funkcionalnom državom i kroz izmjene Ustava i pojedinih zakona dati joj sve mehanizme koji su joj potrebni za pristup EU. Eh tek onda nas možete trpati u "Zapadni Balkan"... a do tada sve što pričate je običan bullshit
Nisam siguran je li gore da BiH ne uđe u EU ili da uđe? :))
vodu vari vodu hladi.......a plata ide....al ide...........
@11111tayson ma znaaaaaaaaaaaaaam satrase se od "savjetovanja" zabrinjavanja"pruzanja podrske" nije to lako