Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krokodilske suze.
Čudi me da joj Vučić nije već objasnio ranije da u Srebrenici nije bilo genocida nad mujagama. Toliko su sati proveli u razgovorima. Ako je nešto slično genocidu, to su zločini poturica po srpskim selima oko Srebrenice. 5. jula 92 poturad su uništili srpsko selo Krniće, pobili sve što su mogli. N asamom početku rata su krenuli zločinački, posle je to sve trebalo vratiti sa kamatom.
Yebite se više svi iz EU, dvadeset i neku godinu nas zavlačite, sve je ovo maše maslo,vi ste ovo i zakuhali, da bga i pokusali !
*da Bog da
Izdrkani srbi u BiH ali i šire, tako vam slatko i sa ogromnim ponosom, guštom i merakom yebajem vašu srpsku djecu,...SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i POSEEBNO srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.
Prazna priča iz eu koja traje vec predugo! Na zapadu ništa novo!