Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lazi me lazi vjerovat cu sve, a onda idi mogherini neka boli me .....
Ovi u Srbiji su se obrukali pravo. Šešelj i radikali.. Srbija, Rusija lalalalala. Ja primitivizma, nek malo vidi svijet s kim imamo posla
Dobro bi bilo kada bi mi znali sta je cilj njene posjete.Dali je dosla da sacuva mir ili da zakuha.Ekonomija zapada nemoze opstati ako nema neko zariste u Evropi..Nama su bacali hranu iz magacina kojoj je rok istekao,a sve su to debelo naplatili od islamski zemalja..
Da prevedemo sa političkog na obični rječnik: Gospodo na vlasti, slobodni ste i dalje pljačkati svoj narod i državu, gurati u dužničko ropstvo, gušiti proizvodnju, raslojavati društvo na bogate i siromašne...a za podršku iz EU ne brinite dok smo svi u talu. Ko ispadne iz "sistema" najcrnje ćemo ga predstaviti...te jeftine populiste, demagoge i desne ekstremiste...oni će da pričaju istinito bez uvijanja...šta misle oni ko su!
mogherini što ih ne povede sa sobom do haga
Blago nama, ej!
gospojo.......nemas pojma kako nasi politicari (svi iz regiona) znaju da zamazu oci...........pojma nemas
zna ona znanje bolje, već iz kurtoazije neće da se hvata u raspravu
@NaTraguSlobode nije to kurtoazija........nego dobra plata.......