Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morao je covjek da tuce zenu zato sto se je kurvala ali eto bolje da je i nju ostavio nego sto je uzeo ovog kriminalca Balijagica pored sebe.
Super tema.Ovako, gospodin Ajanovic ne shvatam kako ima obraza govorit kad svi znaju da je maltretirao i zlostavljao ( tukao) svoju zenu, koja je pobjegla od njega.A sto se tice tuzbe , nece moci biti podignuta ponovo zato sto RS poslanici ce glasat protiv toga ili ce pak biti uzdrzani i od toga nece biti nista.Ovu izjavu treba posmatrati u svjetlu skorih izbora i pokusaja dobijanja glasova.BOSS je marginalna stranka i niko se ne obazire na ono sto oni misle.Cekaj malo, koliko oni imaju poslanika u skupstini BiH.NIJEDNOG ! ZATo nek se bolje pozabave ekonomijom, jer ovim nece postic nista.Smatram, da se treba okrenuti buducnosti, a ne stalno iznova i iznova vracati se u mracnu proslost.Cuj da mu Srbija otkrije svoje drzave tajne, boze budale !
Drogba, ako je neko agent udbe i ako je osnivac Republike srpske onda mopzda jeste tvoj, ali nije \"moj\" nek se on zova Alija, Haris ili Bakir. Onda mi je gori on dosman od Karadzica. Uvijek je izdajnik bio opasniji od otvorenog neprijatelja, a to se pokazalo i u Bosni. Granate nisu mogle osnovati RS, tek Alijini i Harisovi potpisi je osnovase.
e bas ste VI neki dosadan narod....trla baba lan...
Tesko je bilo sta uraditi za BIH u ovakvoj situaciji gdje pola drzave trecina (srbi) otvoreno rade protiv iste za korist Srbije i gdje se clan predsjednistva BiH Radmanovic vise ponasa kao clan predsjednistva Srbije. Sto se nas ostali tice pa vidite koliko tu kretena ima da u stilu izdajnika iz Kladuse govore da su Izetbegovic, tihic i Silajdzic agenti cetnika. Samo bi da kritikujemo svoje i pljujemo ali smisao Ajanoviceve rijeci je da drzava treba da dejstvuje u ovom slucaju!
Ajanovicu, da bi se to dogodilo trebalo bi prvo ukloniti Silajdzica, Tihica, Izetbegovica, Lagumdjiju i sve ostale cetnicke agente koje nem je udba podmetnula na celo drzave. Oni su prava straza koja cuva RS, vaznija od Dodika, jer na Dodikovom mjestu bi bio isti takav. Sjeti se kako se Hare vrati iz Turske da razvali patriotski blok?
Da, ali poenta je u tome sto se dokazi ne iznose. Ja imam nepobitan dokaz,tj svjedocenje, da je SRJ izvrsila agresiju na BiH, ali ne vjerujem da mogu iznijeti. Evo konkretno o cemu se radi. Sjedimo za sankom ja i moj skolski drug, pijuckamo jutarnju kafu. Tu je naravno i konobar, nas zajednicki poznanik koji se obraca mom skolskom (necu navesti tacno ime):\"u hebote Xyzo, sto si ti osjedio\", na sta moj skolski odgovara:\"Ma hebat ga, znas i sam Majevica\". E sad, nista cudno kada sva ta prica ne bi bila na teritoriji Srbije i da taj moj skolski nije bio na Majevici za vrijeme sluzenja redovnog vojnickog roka. Znaci, priznao je predamnom da je kao vojni regrut, isao na Majevicu ratovati. Nama je to sve jasno je li ili nije bilo agresije Srbije na BiH, ali zaboli me zeludac kad skontam da trebamo dokazivati da je mlijeko bijelo, a ne mozes iznijeti dokaz. Cisto sumnjam da bi moj skolski svjedocio kontra svoje drzave.
slazem se sa izrecenim, ali gospodine Ajanovicu i Vi kao advokat moze pomoci oko prikupljanja dokaza, zar ne? Ali proces treba obnoviti tek kad se sakupi toliko dokaza, da sud nece moci proci preko toga...