{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Mobilni tim CISO Centra Službe za zapošljavanje KS na terenu

28.12.2012. u 11:14
18
0
Mobilni tim CISO Centra Službe za zapošljavanje KS na terenu
18
Mobilni tim CISO Centra Službe za zapošljavanje KS na terenu
Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu je u saradnji sa Službom za zapošljavanje Kantona Sarajevo organiziran rad mobilnih timova CISO Centra za informisanje, savjetovanje i obuku.
Tako će na Marketu u narednim danima, a prvi put danas, u petak 28. decembra, boraviti mobilni CISO tim Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo, koji će vršiti aktivnosti informiranja nezaposlenih, odnosno onih koje traže zaposlenje, kao i studenata, o uslugama koje su im na raspolaganju. Mobilni tim Centra za informisanje, savjetovanje i obuku će na Marketu danas boraviti od 12 do 16 sati.


Osim danas, mobilni CISO tim će na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu boraviti i u petak, 4. januara 2013, potom sedam dana kasnije, u petak, 11. januara 2013, i konačno, posljednjeg dana Marketa, u utorak, 15. januara 2013. godine.

CISO tim će posjetitelje informirati o grupnim psihosocijalnim radionicama na temu "Kako se što efikasnije predstaviti poslodavcu", kao i o potencijalnim poslodavcima, stipendijama i mogućnostima obavljanja pripravničkog ili volonterskog staža.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.


Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti putem oficijelnog web sitea, te putem društvenih mreža: Facebook, Twitter, YouTube i Instagram.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: