Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj tako Murate posle ce opet biti Srbi poceli rat... i onda ce opet help, help Bosnia kakvi ste vi glupani pa nema dalje
@murat, vas se nikada nije pitalo, pa nece ni ovaj put. Vama ce biti receno sto vam ostaje i bicete zadovoljni kada i to dobijete.
da, bosna treba imati 3 entiteta ako servi i kurbati nece jedinstvenu bih. u tom slucaju bosnjacki entitet treba imati 50% teritorije jer nas toliko bilo i ima u bih a servi i kurbati neka dijele ostatak kako znaju i umiju. ovo sto mz pookusava napraviti u bih je neprihvatljvo i ja bi predlozio nasima da to glatko odbiju po cijenu rata.
EU-a je najveci krivac za etnicka ciscenja bosnjaka Eu-a i dan danas radi protiv bosne i hercegovine EU-a pomaze na svak moguc nacin fasisticku srbiju EU-a nam je namjetnula ombargo na oruzje EU-a nam je namjetnula genocidnu tvorevinu spiric je od pocetka nove godine krio vazna dokumenta i odluke,stavio lidiju svojeg pijuna da lobira za genocidnu tvorevinu u brisselu i to uz pomoc tihica jer on je najglavniji krivac za sve sto se desava i sto gaze svi nasu drzavu!tihicu jel ti milo?
jel\' bi mogo i ja dati koji prijedlog za izmjenu Ustava?
Gospodo iz EU i SAD dajte odmah taj paket sto ste pripremili jer od kompromisa nema nista.Prijedlog Dodika da se da pravo na referendum genocidne tvorevine je napad na suverenitet i teritorijalni integritet RBiH
uff,umorise ovi,gdje treba da potpisem.