Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javne nabavke ili krađa para sa budžeta
eh cuj specifikacija za viski i kafu :D:D:D A za agenciju za bankarstvo se zna da najviše mute kod tih tendera kao i da su smutili za tender za novu zgradu. Ma sve se zna ko i sta radi....samo se nista po tompitanju ne radi sem priča po kuloarima.
Država vas uvjerava da je plaćanje poreza moralno. Vrtići se ne grade, škole i bolnice propadaju. Sav vaš novac požderu uhljebi i korupcija. Svakom markom poreza i doprinosa financirate kriminalni i uhljebski sustav koji vam neće vratiti ništa. Ako se uzdate u penziju, zaista, starost ćete provesti po kontejnerima, javnim kuhinjama. Parazituum mobile ne funkcionira, novca neće biti.
ma mafijaska drzava . pa svima je jasno.sto nema stranih zdravih investicija vise