Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad treba mmf dat pare dogovore se za minut ovi iz federacije i sumske nema zastoja i nacijonalnosti.E ovde treba proteste napravit i zahtjevat od MMf da ima neda pare,en dodik odma najavio povisicu plata javnim radnicima kao bice para a izbori idu treba ovcama nasolit mekinje i oni po vazdan bleje traze i vode da im dadnes i zatebom hodaaju.
...nužno zlo...
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay ... biće plata ... biće penzija ... hihiihihi... čista uživancija !!!!
Pa dobro, nije ni ovaj Štukan bzvz, u pravu je on! Nisu protesti i njegova ideja bez ciljana, treba se stati u kraj ovim lopovčinama koji haraju 20 gdina !
Harat će još 20 miliona godina ...
NAŽALOST!
Samo se zaduzite lagano,uzivajte,ima narod ce nas vracati.Mozemo mi sutjeti i trpjeti,navikli smo mi,samo nas nemojte udarati
Dobar je ovaj MMF . Kakvi su to samo humanitarci ,biju ko neće da uzme pare :)