Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni još nije jasno zašto Talibani i ostali muslimani koji se bore za stvaranje hilafeta ne kolju handžarima dužnosnike međunarodnih zelenaša i cionističkih kamatara(MMF-a) koji žele da nas opljačkajku i porobe pomoći domaćih izdajnika?
ti stvarno mislis da se oni bore za stvaranje hilafeta? ako mislis bas si naivan!
Yeeeeeeee .... Dolaze pare ... Dolazi kapital ... Super Super SUper !!! MMF je naš najbolji prijatelj !!!!
fuj jedna fabrika da je osposobljena kako treba umjesto kupovine silnih auta pravili bi radom 100mil a ne zaduzivat se mizernih 40 po 40
Pih naše sreće... kad počnemo da vraćamo trostruko više, a pare potrošili u tekuću potrošnju, umjesto u razvoj...
Sve bi ovo bilo normalno da mi imamo privredu i industriju u funkciji
Ovo ce nasi pra-pra-pra unuci da vracaju ;) Kad nam uzmu resurse, onda cemo malo u robovlasnicki sistem (ako vec nismo tamo)... :)
Neće bit potrebe za vraćanjem kredita jer ih je praktično nemoguće vratiti. Imajući to u vidu, valjda je jasno da će država bukvalno ostat bez ičega - dakle svaki resurs, svaka iole profitabilna kompanija će u ruke modernih robovlasnika i svjetske mafije okupljene u organizacijama tipa UN, MMF, Svjetska banka i druge.
Da se makar te pare trose u nesto korisno... :/