Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dubinska analiza BH telecoma!???? Bojim se da su tamo "dubine" bez dna!
Igra oko hodzinog jorgana, dacu ti kredit ako mi poklonis preduzeca koje proizvode milione, pa cu te kasnije unistiti sa tvojim resursima, ima jos telekom i elektroprivreda pa ce onda socijalni bunt, kad ne budu imali da isplate penzije a rate im budu vece od budzeta bice svasta.
predali smo mi i BH Telecom, eno Svetlana Cenić predsjednica Nadzornog odbora Telecoma, Fahro je postavio, Karadžićeva savjetnica u ratu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma mater vam vašu što ne postavite uslov smanjenje ogromne administracije koja nista ne radi, smanjenje njihovih ogromnih plata i drugih troskova na koje idu milijarde
...ili uslov....smanjenje korupcije??.....
@kraftwerk Hebe nam se i za njih i za komercijalne banke. Uostalom, vecina ih je pod hipotekom i pod leasingom, imaju banke od cega naplatiti. A oni nek se zale bakiru i draganu sto ih je uhljebio na sigurne plate. Zasluzili su i oni da vide kako je u realnom sektoru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta se tu ima dubinski analizirati, zna se za koga rade telekomi, ko se zapošljava, ko kupi kajmak... Trebalo bi dubinski analizirati zašto u BiH nije uveden četvrti nestranački operater, pa da imamo pravu konkurenciju, nego se vladajućim strankama dozvolio monopol nad telekomunikacijama kakvog nema na svijetu. A sve je to pod pokroviteljstvom istog ovog MMF-a.
Oho, prc Milojko.
AFERIM !!!!!!!!!!!! Ne zna se tko je veci lopov od te dvije kompanije
Bez akciza nema ni SDA,Merkant prvi pada,potom hercegovacki Tvor i na kraju Vo
Biće posla za Mektića na sve strane! Moraće da hapsi političare, tužioce, sudije i gomilu bivših i sadašnjih direktoa i HDZ i SDA uhljuba, zajedno sa šefovima!Mektiću, ako ti treba pojačanje - narod je tu!
HT Mostar i BHT mogu isplačivati kredit iz svoje dobiti i još raditi na modernizaciji. Uslov je da se obje firme oslobode od stranačkih uhljeba, naravno i svih mogućih krađa i pekrađa koje su učinili rukovodioci ovih preduzeća. Ako ste Svetlanu doveli na čelo onda uredu . Valjda. Sve se probalo i ostalo je još gospođa Ceca, ali sa punim ovlastima. Naravno da će Čović i Izetbegovići biti na aparatima. Ceco, zaroni duboko - to ti je jedini način da na kraju poletiš visoko!
Sto se i ovaj mmf usQurcio... nema vise para ‘nako :)
samo dubinski ;D
U ova dva preduzeca moze se napraviti samo analiza dubioze, nikako dubinska analiza.
Ne možeš ti imati a 50 ljudi oko tebe nemati , zato je izmišljeno robovlasništvo , aparthejd , indijske kaste. Hajde da vidimo šta će naši filozofi izmislit u sred Evrope 2017. god da izbjegnu obaveznu socijalnu i zdravstvenu zaštitu stanovništva.
Ukinite paušale, bijeli hljeb, komisijske poslove uklopite u redovan rad, manite se džepova građana.
Neka MMF i EU kleknu na koljena ispred svakog bosanca i ucine ono sto traze da mi njima radimo, pljackajuci nas bezobzirno decenijama. Cuj sad, uslovljava MMF drzavu necim???? MRRRRŠŠŠŠŠŠŠ Bolje umrijeti od gladi, nego od ovih uzeti pomoc.....chifuti prokleti.....
Ejh, ma jel', da ne treba mozda pustiti sda i kradeze da kradu kolko hoce i kako hoce.
Hahahha..sve na bubanj.
U prijevodu, morate nam prodati BH telecom i HT Mostar za male pare, a mi , stranci,cemo lovu uzimati. Ionako tu samo uhljebi rade iz politickih stranaka
Elektroprivreda biH je sljedeca...