Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... jaka vijest u pm
Užas! Pa je li bilo stolova u Mostaru? Ma nemojte ovo objavljivati molim vas! Ma nemojte ovo raditi! Sad mi se plače na ovaj seljakluk, Mostar je grad, prelijep grad, moj grad, NEMOJTE MU OVO RADITI!!!!!!!!!!!
Svaka čast Bošnje...degradirate sebe u svakom pogledu...i sa ovim želite postati dio EU...
@SanChy123 Ko je rob Neovisnom nije rob ovisnom. Tamo gdje vjera izađe na vrata praznovjerje uđe kroz prozor. Društveno biće određuje svijest čovjeka pa si i ti 'produkt' jednog, a da li ispravnog?
Kako se mrzitelji islama odmah javljaju sa pogrdnim komentarima. Prvo, zastrta je sala, drugo, imaju i salvete, trece, najzdravije je sjesti na pod a ne za slo, kako bi jednim koljenom izvrsio pritisak na stomak koji za jednu trećinu treba ostati prazan, a ne sjesti za sto, izbaciti stonak i nazderati se do kraja. Gospodo, ako hoćete zdravlje onda nakon jela praktikujte da vam stomak bude popunjen 1/3 hrana, 1/3 voda i 1/3 zrak.
👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏
Poznaju se odmah podvelesci, gacani, nevesinjci...Elem nikad ovo obicaj nije bio ali eto, ako vama valja onda ok!Nemoguce je da si dobar s 1000 ljudi, bolje je bilo kad ti dode obitelj i prijatelji!Posto su tu turci, njima nije stalo do stolova, stolnjaka a posebno, nedaj boze, tanjira, escajga i salveta
Vazno je da su i Turci to.. hebo majku
ništa ovdje nije vijest. događaj za džematlijskih instagrama i fejzbuka.
bosanci sad ono naj veci muslimani kad su turci dosli
Mladost SDA