Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni koji glasaju za ovu stranku podrzavaju kradju budzetskog novca. Oni su nam pokrali sve pare namjenjene u svrhu poboljsanja poljoprivrede. Za 100 maraka prodajete drzavu ovakvim lopovima. Stidite se
Bolje glasati za paket salame i virsli nego za SDA lopovluk koji nas je unistio 20 godina.....
Opet ce naivni Bosnjaci glasati za ove lopove iz Listice a za 2sitnu lovu\" ili paket salama sumnjivog roka trajanja i to od-krmetine! Srbi i Hrvati se TAKMICE koji ce pridobiti vise Bosnjaka da glasa za njihove partije dok ovi listom glasaju za-HDZ i SNSD.Dokle ce Bsnajci nasjedati ovakvim glupostima?! Ima DOVOLJNO Bosnjackih stranaka kojima trebamo dati glas jer cenas SAMO BOSNJACI moci predstavljati u vlasti.Jer ako pobjedi KRADOM ZA BOLJITAK-Bosnjake ce u vlasti predstvaljati-braca Ivankovic?! BUJRUM BRACO BOSNJACI-dajte svoj glas onima koje zelite kao svoje PREDSSTAVNIKE u vlasti!
Ovi sa klixa puste komentare za clanak za bilborde i dok raja pocne ismijavati glavonje sa plakata i narusavanje javnih parkova sto radi Edin Smajic SDA u Vogosci,odmah izbrisu komentare i zabrane komentarisanje. Koje ste fukare placa vas SDA jel i ovaj mahniti p.e.d.e.r Esko.
Hhahhaha, plava revolucija, da baš
Presmješni su