Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su pare od Izetbegovicevog odlaska u Brazil? Neka da majmun djeci!
Ili Covicevog ,ili bilo koje druge uhljebe !!!
sbb skini se s mog komentara, necu tih stranackih prepucavanja, dabogda svi oni izgubili a da narod napokon nesto dobije :P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uci, sine uci da budes prvi na birou.
Neka uzmu od onog Brane Crnogorca. Da je neki, a nije, odmah bi to ustupio ovoj djeci!
100 % za nauku!
"pet mladih bh. matematičara" - šta onog iz genocidnog entiteta klix ne priznaje kao bh matematičara?
E Boze dragi mi smo ba kolektivno debiliziran narod nesposoban da procita i kriticki izanalizira obicnu recenicu. Senade, da ti dragi Bog da pameti, bolan lijepo ti pise da je za 5 bh matematicara upitan put. Nije napisano 6 bh matematicara, jer onom 6. bh matematicaru koji je iz RS-a nije upitan odlazak jer su tamosnje vlasti obezbijedile novac.
djeco, posto bez sumnje znate matematiku, kad odete na takmicenje tamo i ostanite jer ovdje matematicari, izgleda, nisu potrebni. bojim se da od matematike, ovdje je dovoljno poznavati osnovnu matematiku a ona kaze da nema logike da ako znas matematiku da imas racunicu ovdje nesto da trazis.
ovo je sramotno, fuj, za povratiti, za 20 godina nece biti ovih problema, jer ce vjerovatno najmladji stanovnik bih imati 50 godina, to bi bilo idealno, tada ne bi bilo problema
Ne ulažu se pare u znanje.Studenti sami moraju plaćati npr. specijalizirane kurseve iz IT oblasti tako da ih mali broj završi što nije nimalo dobro za budućnost države. Do koga je nek se javi !
bosanac i matematika :) da nije neki vic ??
uh minusa neko bi mogao pomisliti mi smo naucnici,matematicari :),a sad smo vec zaboravila sta je juce bilo...
armee ja te nisam razumio sta si napisao :) jel to neko novo pismo !?
A sta bi sa protestima ?
racunajte onda da necete ni otic....
Platite ljudima da odu a oni se nece vratiti bez trofeja.