Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast momci
Za 36 eura 16 dana? Dobro, pretpostavimo da su na put potrosili 0 eura, iako u tekstu pise da su morali platiti karti u Italiji. Sta su jeli? Gdje su spavali?
Genijalno :)
gospoda...ova prva slika im je prejaka
sreca pa vam PARAVINJA nije stao :D
Pa, što su ih OBILAZILI, što nisu išli u posjetu tim EU zemljama? Obići = Zaobići!
@Bihac Suti ti iz metropole...hahaha
I ja sam autostopom isao do Australije i Novog Zelanda. Kad bi dosao do mora, ako me ne bi primili u trajekt, ne bih se zabrinuo, pa znam plivati. I tako sam plivao do Australije, usput bih ulovio ribu rukama da imam sta jesti. Bilo je supr, potrosio sam 3 dolara i to na suvenir za moju hanumu!
ja sam ti isto tako jednom krenuo autostopom sa 200 maraka krenuo za Svedsku da i ja malo vidim svita.. stigo sam do Zagreba i tu popijo sve pare i ono sto malo sto je ostalo potrosio na kladionicu tako da sam moro nazad u kalesiju vec drugi dan... alibas sam se lijepo proveo pa sam onda citavm komsiluku prepricavo sta sve ima po svitu!
Vama Sarajlicama je najveći problem kada neko nešto uradi,što vi to niste uradili i obično onda to popljujete,čast izuzecima jer ima ih,možda ste centar Bosne,ali do vas i autom mi se neda,a kamoli stopom.
probao,stopo,vidio,100 eura ponio i sve skršio,a nisam morao...
din ga izgleda poglabao crncu,ima slika,živi dokaz.
Pederi njima je lako jedan drugog guraju
Ja sam otisao iz Banjaluke do Norveske auto stopom.
Nije to nista.Ja sam proveo 4 dana u toj Alijinoj tvorevini zvanoj republika Sumska i nisam potrosio ni marke.
Ako ovaj komentar vide ova dvojica neka mi se jave na mail: [email protected],rado cu im se pridruziti.Imao sam ja i vecih avantura od te koju su oni napravili,naravno da sam sve isao autostopom.
p e d e r i