Predmet "Prlić i drugi"
0
Mladićeve bilježnice kao dokaz
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka bude i 6 samo nek ne upravljaju tajkuni nego sposobni gospodarstveni ćimbenici.
Što ne objavite vi sa sarajevo-x.com-a da je Ustavni sud BiH na tužbu Borjane Krišto proglasio neustavnim postojanje Federalnih ministarstava obrazovanja te kulture. Ove su stvari u nadležnosti županija/kantona. Ako neće biti trećeg bit će županije po prvotnom slovu Daytona, a ne zaboravite da Hrvati upravljaju s njih 5 (pet). Od 10 (deset).
E moji ujkani radi guza ko meduza.Kako su se prepali praljak i prlić mladićevog dnevnika,iz kojeg se vidi da su se za sve dogovorili sa srbima na štetu trećeg.Tako pada u vodu teorija o \"ugrožbi\",i miniranju starog mosta od strane Armije BiH.Počelo je sve da se \"raspetljava\",čovića i ustašku bratiju iz zap.hercegovine će da zaboli glava u roku od godinu dana.Džaba vam i dodik-donji ste!!