Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je dobro radio dok ga ne uhvatise
Samo derite ove majmune!!!
Majka mu u MUPu cistacica zna jednog policajca koji zna ovog na kaznama nemojte se sekirati pocijapat ce sve ove kazne, mali samo malo da propazi koji dan da ne vozi...
Uvesti odmah zakonsku odredbu, ako nema vozačke, nema ni kazni. A ne da se ovakvi slučajevi dešavaju, da iako nema vozačku, krši zakon.
Top lista , nadrealista , 🗣
Oduzeti auto bez obzira ko je vlasnik ako su npr roditelji brat sestra kazniti i njih i vozača ako je kolega ili neko drugi i tu obje strane kazniti.Razlog da ubuduće kome se daje auto prvo pita ima li vozaču dozvolu.