Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je onog malog u srebrenici tapso, pa mu familiju iskorjenio
ne mogu se oteti dojmu da sam u nekom holivudskom ostvarenju o adolfu hitleru primjetio ove osobine.... inače zli ljudi to posjeduju, pa masovne ubice i silovatelji upravo svoje žrtve šarmiraju i daju im do znanja da su potpuno bezopasni a onda slijedi pakao!!!
\"KRILO JE SLOMLJENO... ALI MI PAMTIMO LET... \" GRLICA SE USRALA U GNIJEZDO
MOGLA SI MU MIRANDA SAMO RECI DA BIH POSTOJI I DA CE POSTOJATI HILJADAMA GODINA,I DA STO PRIJE CRKNE,A RUKU MU NISI TREBALA DAVATI TO TI NIJE BILA DUZNOST I POMOC SE NIKADA NETREBA DAVATI ZLOCINCIMA,KOJA POMOC NAROD BIH TE NIJE PLATIO DA MLADICU DAJES POMOC,VEC DA ZEMLJJU PRESTAVLJAS I STITIS DIPLOMATSKI.MOGLA SI GA ODBITI JER JE SRBSKI DRZAVLJANIN I NIKADA NIJE NI PRIZNAO BIH KAO DOMOVINU.GAD JE TO I NECES SVOJE VRIJEME TROSITI NA NJEGA MIRANDA IMAS I PRECEG POSLA TAMO.
\"HAG - Ambasadorka Bosne i Hercegovine (BiH) u Holandiji Miranda Sidran-Kamišalić posjetila je haškog optuženika Ratka Mladića u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala u Sheveningenu i ponudila mu pomoć ambasade Bosne i Hercegovine. \"Posjetila sam ga da mu kažem za Ambasadu BiH u Holandiji i da mu ponudim pomoć, ukoliko mu nešto treba\", izjavila je Sidran-Kamišalićeva kasno sinoć Televiziji Federacije BiH\"
Gadi mi se ovaj jado... svaka dodatna riječ bila bi suvišna
Vuk dlaku mijenja a ćud nikad-tako ti je i sa zločincem ratkom,ali pravda je dostižna i stići će ga makar i u Hagu,neka istruhne u tamnici,da više ne vidi svjetlo dana.
Rodijak ti osto u opoziciji a? Vidi da ti nisu Lijanovići neki rod.
Pusti levata adezeovskog. Budimir i HSP4EVER
SSSSSS.. SSSSS SSSSS SSSS CCCC... KOJI STARI MOST!???
HB, Haj dodji na Stari most da se saberemo sskkuuttoorcino! Nemoj da gangas iz sskkuuttorije, junacino!
Sad će Sidranka da onaniše rukom kojom se pozdravila sa mladićem pa će da ga tuži za silovanje... heeeeljppp, rejpist, djenosajdd...
kod psihijatra baljo- hitnoooo- ako ga nema u tvom zaseoku dođi kod mene da ti nešto objasnim fukaro musli.majmunska
HB, Ja sam iz centra Mostara, ali ko je tebi kriv sseeljacino sto si dobio kompleks pa ti beton smeta, mmaammiiccuu ti sskkuutttoorrssku zlocinacku! Cijeli svijet zna Mostar po Velezu i Starom mostu, a ne po nekim tamo zabitima Culama, Drinovcima odakle si ti sljegao, sspprrcccim li ti mmaammuu!!!
janez ti si junuz... ne stidi se svog imena...
Đ.eneral je vrlo hrabar čo*ek.Hrabrost je p.rdnuti kad imaš p.roljev.Đ.enerala p.rdi kad ima p.roljev,p.rdi i žestoko s.mrdi.Dosmr obični.
xmk