Novo slavljenje zločinca
0
'Mladić - počasni građanin Srebrenice'
Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hey Joca, Pa gde se bre. ja tebe cekam a tebe nema. Kao da si se sakrio u misju rupu. Pa i tami cu te naci . Ne brini. Malke.
Joca, Mozda bi trebalo da me ti u(f) atis znas za sta. mislim da bi ti to bolje odgovaralo nego da ti se da pravo na vlastito misljenje. Vidim da ti rijec \"tajno\" ili ti \"tajna\" i te kako odgovara. Pa to je i te kako u vasoj prirodi. Zato valjda i krijete ono sto ste po Bosni radili, pa zato valjda i krijete tog svoh dzenerala Mladica. Ali necete jos dugo.
DOBRO ONAJ RECE BICE ON I POCASNI GRADJANIN PARIZA I AMSTERDAMA!!!! DOBISE ONI PROLAZ U EVROPU I TO NA GODISNJICU STRADANJA U SREBRENICI!!!!! JA NE ZELIM U TU EVROPU!!!! A VI?
mozda bi trebalo platiti nekoj arapskoj tajnoj sluzbi da ufati ovu budalu gore...... ove evropske i one druge su stvarno nesposobne za to..........
Ama gonite se u pizdu matere svoje seljacke. Sarajevo-x je samo jos jedna vise u hijerhariji izdajnika Republike Bosne i Hercegovine. Zato i ne objavljujete moje komentare. Bojite se istine. djubradi vlaska. Zelite Bosance kao ovce za klanje.
Pa to nista nije cudno. Pokaszite mi primjer kada je neki zlocinac potvrdio svoj zlocin. Tako i u ovom slucaju. Samo gubljenje vremena. Tip mora da se relaksira po kratkom postupku. Tj.da se uputi navjecni odmor.Sta kosta da kosta.
zasluzio je, nema govora. bez njega niko nikad nebi ni cuo za tu vukojebinu
YEBO IM (srbima) MLADIC MRTVE SINOVE STO PADOSE ZA STALU ZVANU SMRDSKA!!! ZEMLJA IM KOSTI IZMETALA SMRDLJIVE!!!!!
@Unesite ma mozes samo crkunt neobrezani smrdljivi vlaski keru :)
balyje, mozete samo da se poredate da ga popusite Dzeneralu Mladicu, kao sto ste se redali u Silver City-ju. Pozdrav Dzeneralu
srbi dobijaju sva prava,spavaj spavaj Bosno i Hercegovino!Eh jadna zemljo nasa,uoci 11-og Jula srbija dobija ukidanje viza,dobar poklon EU-je za genocid nad Bosnjacima Muslimanima,bijednih li politicara,izdajnika,kukavica,ne zasluzujete da ostanete vise uopste u drzavi Bosni i Hercegovini,nesposobnjakovici i izdajice! BiH4EVER!
Za ove koji pisu da sve treba ignorisati, samo da pitam kako bi Jevreji reagovali kada bi neko napisao da hitler nije zlocinac ili mengele?
nas patriote BIH sa zdravom retorikom neinteresuje rebublika mrska jer tamo nema muslimana nas neinteresuju genocidasi iz krvolocnih ukrajinskih kamenjara nama treba jaka ekonomija SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU BIH4EVER
Velika je srpska bolest...velika.
To su imbecilne grupe...to ja lijepo izignorišem, jer cilj im je da provociraju. Kada izignorišeš takve, jedu se više nego da im daješ pažnju...