Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa mogao je brkove barem staviti :/
KLIX NI RIJECI O VELICANSTVENOM KONCERTU U VIJECNICI, A ZATO DETALJNO IZ KRMAKGRADA? PA STA STE VI, KLITORIS.RS?
Kod nas Becka filharmonija, Sofija i Ferdinand, u Lukavici Kusta i skup leskovacih trubaca :))
@duke P.B. vama je žalost, sjećanje na propali pokušaj stvaranja velike srbije
@Duke: Gavrila Principa ne gotive ni Bosnjaci ni Slovenci ni Hrvati ni Albanci ni bilo koji drugi narod ex Yu osim Srba. Pitaj se zasto.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sto se zajebaje ubit ce ga kakav "Gavrilo" s Pala
Ovo je prvi put da je pored ovog junfera sjela I kakva dobra koka. Fino.
A jesu dosadni s njima,poserem i Gavrila i Ferdinanda i Sofiju i sve nacionaliste i ovu drzavu sto trosi pare na gluposti...koji cirkus...
KLIX NI RIJECI O VELICANSTVENOM KONCERTU U VIJECNICI, A ZATO DETALJNO IZ KRMAKGRADA? PA STA STE VI, KLITORIS.RS?
ova plava safija brado pravo :)
Jedina stvar koja ne valja kod Principa je to sto je bio srpske nacionalnosti. Da je bio musliman, danas bi bio ponos nacije i najveci Bosnjak svih vremena. Ali posto je bio Srbin, on mora biti terorista i cetnik. Ne moze Srbin biti dobar, pa iako je pokrenuo bitku za oslobodjenje od okuatora cime su se i muslimani oslobodili od tudje vlasti. Jednostavno ne moze, nije problem u dijelu koje je ucinio, vec u nacionalnosti, bosnjacka posla!
Sta li bi se danas pisalo i kako interpretiralo da je, kojim slucajem, Gavrilo bio Mujo ?!?
Zipa đale eto retardiranih smrdskih terorista, al u curku naše boşnje su to obezbjedili nemože ni smrdska ptica proć iz rezervata Pale i Istočno Sarajevo ; ))
2045 godina, slobodarsko Sarajevo Mladić odjeven kao Hitler šeta gradom i podsjeća svijet na zlodjela Crvene Armije!!! Ne bi me čudilo, možete to vi.
2050 godina, Vojkovići Sagrađen Dodikgrad i svečano otvorenje uz gusle i gologuze pevaljke koje pjevaju plagijate turskog i bugarskog porijekla, naravno uz rakiju, slaninicu, bijeli luk i hljeb.
I raja iz Sarajeva west, u prvim redovima, pijani od sreće krišom grizu slaninicu
Čega se pametan stidi,budala se diči
https://www.youtube.com/watch?v=ot-napZi3FE Gavrilo, Gavrilo, mladi junače iz Bosne, tvojim se djelom, Gavrilo, zemljaci tvoji ponose!
kako bi napunio spermom ovu plavusu sa slike mmm
s obzirom na takav komentar, većina žena ne bi željala da rodi takvog idiota kao što si ti..
iz komentara se moze primjetiti koliko je ovaj Bosanski narod historijski zatupljen ! Jednog Gavrila Prinicpa nazvati teroristom je apsurd !! tako ga mogu nazivati samo austor-ugari( madjari i austrijanci) Shvatite jednom da je Austro-ugarska Monarhija bila OKUPATOR Bosne i Hercegovine , silom su vladali ovom nasom milom zemljom ! Cin koji je izveo Princip je HEROJSKI, jer se borio protiv okupatora! Isti cin je Varnica koja je zapalila svijet 1914 ! povod za I svjetski rat ! i danas 100 godina nakon mi da imamo i zrno pameti obrtali bi milione na turstima i prici o gavrilu !
E to ti je taj bosanski podanicki mentalitet!!
goja glupost, velicanje okupator, ,,, a posle ce da im smeta velicanje, Adolfa i Radovana, koji su takodje istog zanimanja kao Ferdinand, OKUPATORI
Znaš li ti kakvu je politiku vodio ubijeni prestolonasljednik? Raspitaj se malo i razmisli.
MA okupator je i Sulejman Velicanstveni pa ga neki vole vise od Kulina Bana(jer nije musliman),koji je autohtoni Bosanac,Bosnjanin.Ljudskoj gluposti nikada kraja. U slucaju Principa postoji ta dilema,dali je roknuo Ferdinanda,da bi stvarno iskazao nezadovoljstvo prema austrougarskom okupatoru,sa zeljom da se u ime juznih Slovena osveti za to,ili je samo radio za Beograd,i pokusavao da prosiri uticaj Srbije na Balkan.Ovaj zadnji rat na prostoru bivse Juge nam je ipak pokazao da se radilo o srpskom nacionalisti,jer se ponovo vidjela teznja Srbije da dominira nad ostalim "Jugoslovenskim drzavama"
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koliko je Princip u stvari naivan bio,nije znao da osim Ferdinanda monarhija ima jos 10ine prestolonasljednika :)
Jel to Sofija u farmerkama ? :)))